Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: "We hebben soms wel een beetje geluk"

28 januari 2020 21:35

Op de valreep wist Feyenoord dinsdagavond de kwartfinale van de KNVB Beker te bereiken. In het restant van de wedstrijd die afgelopen donderdag werd gestaakt, maakte Luciano Narsingh de winnende treffer. Trainer Dick Advocaat gaf aan dat hij het doelpunt niet echt meer zag aankomen.

"We waren eigenlijk al aan het voorbereiden op de penalty’s. Het doelpunt zagen we niet echt meer aankomen, nee." Over de wedstrijd waren Hans Kraaij jr. en Dick Advocaat het eens: in de reguliere speeltijd was Feyenoord de betere en in de verlenging had Fortuna Sittard het overwicht. Advocaat: "Ja, dat klopt. We hebben aardig wat kansen gehad in de reguliere speeltijd. In de verlenging hadden we het lastig. Maar Fortuna Sittard is gewoon een hele lastige ploeg, zeker in Sittard en op dit veld." De oefenmeester beaamde verder dat de Rotterdammers zo nu en dan best wel wat geluk hebben: "Ja, zo gaat het met ons".

Tenslotte ging Advocaat ook nog in op de blessures van de uitgevallen Nicolai Jørgensen en Orkun Kökcü: "Nicolai had last van zijn lies, maar dat schijnt mee te vallen. Ook bij Orkun lijkt de blessure mee te vallen".
Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat fortuna verlenging beaamde gestaakt hans knvb kokcu kraaij lies narsingh oefenmeester valreep voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.080 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bedreigen berghuis bijlow bozenik cda danall geertruida hanegem hassel herik jorien jumbo karlsson knvb kokcu kuijt lemic linksbuiten malacia ramesoe reclame schrik scouten senesi slot telegraaf til wehrmann