Transparent
Inloggen
Sluiten

'PEC Zwolle sprak met Renato Tapia over huur'

23 januari 2020 20:48 - De Stentor
Foto: Pro Shots

"PEC Zwolle sprak met Renato Tapia over huur"; image source: Pro Shots

De Stentor meldt dat PEC Zwolle heeft geprobeerd om Renato Tapia op huurbasis over te nemen. De Zwollenaren hadden begin deze maand goede hoop op zijn komst, omdat de middenvelder speeltijd wilde opdoen met oog op de Copa America van komende zomer. Eind vorige week werd de club echter door Tapia in de wachtkwamer gezet, omdat er ook belangstelling was uit Moskou en Glasgow. PEC Zwolle besloot daarom op Strieder van FC Utrecht over te nemen.

Meer op De Stentor




Tags

pec tapia renato huur glasgow stentor strieder utrecht wachtkwamer zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij heeft gewoon recht op wat hij doet. Of men het leuk vindt of niet. Daarbij vindt ik Tapia gewoon een bruikbaar voor eredivisie. Laat Fer er maar eens naast..die last mijn inziens veel te veel de bal van zijn voet afspringen..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg