Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jan-Arie van der Heijden geen interesse in FC Twente'

20 januari 2020 19:03 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Jan-Arie van der Heijden geen interesse in FC Twente"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Jan-Arie van der Heijden geen interesse heeft in een overstap naar FC Twente. De verdediger komt bij Feyenoord echter niet aan spelen toe en de kans op speelminuten is alleen maar nog kleiner geworden nu Sven van Beek en Edgar Ié bijna weer inzetbaar zijn.

Feyenoord probeerde Van der Heijden afgelopen zomer al te verkopen. Zijn contract loopt na dit seizoen af.

Meer op AD.nl




Tags

heijden twente beek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Loop ook maar weg, zelfs Ayoub levert al geen knaak op.
+1/-0

4 jaar geleden
Weet iemand waarom Jan-Arie geen trek heeft in Twente? Is zijn goed recht om te weigeren, maar ik verwachtte dat hij de club wel een beetje wilde helpen en bovendien weet hij hoe het werkt: door dit soort berichten keren sommige "supporters" zich tegen je...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jan-Arie denkt aan zichzelf, waarom in de schaduw voetballen als er mogelijk transfervrij mooie mogelijkheden liggen. "De club helpen", kom op zeg, die tijden zijn al heel lang voorbij.
+1/-0

4 jaar geleden
Vreemd, mij lijkt een overstap nar Twente juist een heel goede stap ! Dan kan hij in ieder geval elke week spelen, nu zit hij lekker in het zonnetje en strijkt zijn geld op. Feyenoord laat zich in de luren leggen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer