Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Feyenoord bevestigt vertrek Yassin Ayoub

22 januari 2020 15:07 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Feyenoord bevestigt vertrek Yassin Ayoub; image source: Pro Shots

Yassin Ayoub ontbrak zaterdagavond tegen sc Heerenveen. Dick Advocaat bevestigde in gesprek met RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel dat de middenvelder in gesprek is met een eventueel nieuwe club. "We zien hoe dat loopt. Hij is al bij meerdere clubs op gesprek geweest, toen is het ook niet rond gekomen", aldus Advocaat.

Update 19-01 09:05: Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad meldt via Twitter dat Yassin Ayoub in gesprek is met Panathinaikos. De middenvelder is momenteel in Griekenland. Feyenoord hoopt dat de Marokkaan snel een contract zal tekenen.

Update 21-01 18:10: Yassin Ayoub gaat zijn loopbaan vervolgen bij het Griekse Panathinaikos. Dat meldt Sander Berend van Elf Voetbal via Twitter. De middenvelder zal in Athene een contract voor 3,5 jaar gaan tekenen. Hij is al in Griekenland om de transfer helemaal af te ronden.

Update 22-02 15:07: Feyenoord heeft via de officiële website bevestigd dat Yassin Ayoub per direct is vertrokken naar Panathinaikos. De middenvelder heeft een contract voor 3,5 jaar in Griekenland getekend. Ayoub kwam in anderhalf jaar bij Feyenoord tot 23 officiële wedstrijden en wist 2 doelpunten te maken.

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

ayoub griekenland panathinaikos advocaat gouka heerenveen rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Bied maar een knaak Panathinaikos, Feyenoord hapt wel toe.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat vrees ik ook, we dumpen nu alle reservespelers omdat er geen enkele ruimte is in het salarisbudget en we toch echt nog een spits nodig hebben. Kapitaalvernietiging natuurlijk, want de spelers waar we echt van af moeten raken we helemaal niet kwijt. OT las ik nou ergens dat we zelfs het salaris van Kelly doorbetalen??
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja dat over het salaris van Kelly hoorde ik ook ergens... Zou een heel slechte zaak zijn... Wat ik eigenlijk nog erger vind is dat we een slecht gescoute speler zomaar een slordige 6,5 ton geven aan salaris.

Dit terwijl Fer ook om een contract vroeg en op zijn positie speelt... Maar we zomaar al eerder een kelly namen op voorspraak van een onervaren trainer... Kijk als een ervaren trainer als advocaat nog met een tip komt dan kan je er nog over nadenken. Maar stam komt net kijken... Die weet van toeten nog blazen...

Hou trouwens op met transfervrije spelers halen die of geen nederlander zijn of nooit hebben laten zien goed sub top niveau eredivisie te hebben aan gekund. Hoogstens mss bij hoge uitzondering als je iemand heel goed hebt gescout en een aanwinst is voor en slecht bezette positie waar geen adequate boven genoemde mogelijkheid voor is vind en dan nog een speler van minimaal onder de 30.

Het lozen van spelers snap ik ergens wel. Al moet je nu als nog er zoveel mogelijk voor krijgen om uit deze kapitaal onmachtige situatie te komen.

Deze situatie krijg je met een ligt gewicht als troost die je technisch beleid voerde.

Vermeer, botteghin, van der heijden, tapia lopen allemaal uit hun contract.
Dus had je vorige zomer al iets mee moeten doen om er nog wat voor te krijgen.

Sinisterra en larsson lopen volgend seizoen uit hun contract.

Wat ayoub betreft die heeft gewoon een langlopend contract verhuur hem anders nog met optie tot koop ofzo. Niet zomaar verkopen voor bijna niks.

Zit rob jansen er nu nog die de verkopen doet? Of moet arnesen dat nu gaan doen?
Arnesen heeft mss wel verstand van scouting en jeugd maar kan hij ook onderhandelen en spelers goed verkopen???
+1/-0

9 maanden geleden
Kelly wordt hoe dan ook doorbetaald. Anders zit Feyenoord met een vervelende zaak voor de Arbeidsrechtbank. Met JA vdH is't een ander verhaal. Hij kan altijd een zaak beginnen tegen Feyenoord omdat hij de eerst vragende was om weg te gaan en na aanvankelijke toezegging geen groen licht kreeg.
Ayoub is natuurlijk pure kapitaalvernietiging, gaat straks weg voor een prikkie naar toch een heel behoorlijke club als Panathinaikos. Al met al slecht gevoel. Gaan TRoost en Arnesen en Advocaat nu werkelijk zo'n groot verschil maken ?
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eens.

Tuurlijk gaat zo wie zo een Arnesen niet het verschil maken.

Ik heb al eerder bepleit nooit meer een TD te nemen en enkel professionals aan te stellen voor zijn taken pakket.

Het is gewoon weer meer van het zelfde...

Troost is mss best een aardige vent maar totaal ongeschikt voor een bestuurs functie dat hebben we allemaal in de media kunnen zien.

Als je niet de complete organisatie structuur en die competenties van de huidige werknemers bij feyenoord tegen het licht houd en verbeterd zal het nooit wat worden.

Advocaat is verder wel een prima trainer die maakt wel het verschil. Ik ben het enkel niet eens met zijn behoudende speel styl. Maar in de huidige situatie met deze matige selectie heb je dat helaas nodig. En dat blijkt ook want de prestaties zijn goed. Op deze behoudende manier pak je de meeste punten in de competitie maar zal je enkel in europa nooit meer pieken.

Advocaat heeft verder ook gelijk dat 2/3 gerichte aankopen er voor zorgend at Feyenoord gewoon weer mee doet.
Het ligt niet zo ver uit elkaar als men denkt.

Kijk naar 020 daar ging men pas successen behalen toen men dacht Ziyech te verkopen en zijn vervanger hadden gehaald in tadic. Maar Ziyech toch bleef en tadic ook binnen was. Die 2 top spelers bleken opeens in het zelfde team te kunnen spelen.

Er zit vaak helaas weinig beleid achter en is vaak puur toeval hoe we in nl voetbal beleid bedrijven zucht...

Met een goeie centrale mee voetballende ervaren centrale verdediger een scorende creatieve middenvelder(of berghuis op het middenveld en een scorende vleugelspeler op rechts halen kan mss ook) en een scorende spits dan doe je gewoon weer mee.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Advocaat maakt enkel het verschil omdat hij uit ervaring a) méér uit sommige spelers weet te halen en b) directief is naar de spelers toe, dus niet van " Doe maar waar je zin in hebt ". Twee problemen waardoor Advocaat toch ook er niet méér zal uithalen : a) qua management is Feyenoord gewoon een gekende droeve zaak, b) om continu goede resultaten te halen heb je spelers nodig die van een dermate kwaliteit zijn dat ze nauwelijks instructie behoeven. Dus blijft het nog heel lang dromen ...
+1/-0

9 maanden geleden
Mooie club, onverwacht. Waarom halen zij een bankzittert van feyenoord?
Goede zaakwaarnemert?
+1/-0

9 maanden geleden
Mooi, wegwezen met deze onruststoker.

Wil blijkbaar dat alles aan komt waaien zonder ervoor te werken. Zorgde voor problemen bij Utrecht en nu bij Feyenoord. wegwezen!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zodra er een camera in de buurt is, acteert Ayoub het blije ei, maar ik vermoed dat hij inderdaad geen speler is die je als 12e of 13e man erbij houdt, anders had Dick hem vast niet laten gaan. Had toch zo fijn met hem gewerkt bij Utrecht en er moet een middenvelder bijkomen, dus of het is een nare gozer of hij kan er niets van (maar ik vond hem soms redelijk invallen in het verleden) of er is een zaakwaarnemer die de club chanteert omdat er meer geld aan hem verdiend moet worden, of hij heeft het met de vrouw van Dick gedaan. Wie kent het echte verhaal?
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Dus we krijgen er niks voor? Als het contract hier word ontbonden? Erg jammer... We moeten namelijk wel ieder dubbeltje omdraaien. Wat is de zekerheid dat de vervanger beter word?

Uiteraard mag hij weg. Maar we laten hem toch niet gratis gaan?

Vind het trouwens prima dat er sneller word door geselecteerd. Alleen vind ik het zonde dat je nu niks voor sommige spelers krijgt.
+1/-0

9 maanden geleden
Eindelijk komt er wat beweging in de transferperiode.Aangezien Ayoub niet meer zal en mogelijk wil spelen voor Feyenoord is dit een goede oplossing.Geen transfergeld,tja,hij kwam dan ook transfervrij over van FC Utrecht,dus daar is geen verlies op gemaakt,behoudens dan zijn salaris.Nu nog snel van Tapia af en misschien J.A. v.d.Heyden,en eindelijk dan een nieuwe spits verwelkomen!Nog een dag of 9,is deze ''soap'' ten einde.
+2/-0

9 maanden geleden
Hoop dat hij nog iets opleverd
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat azarkan baseer behoudend berghuis bestlander botteghin bozenik compact diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop senesi sinisterra teixeira toornstra twente vleugel