Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Spelers verteld dat deze wedstrijd heel belangrijk is'

17 januari 2020 16:21

Volgens Dick Advocaat is het duel tegen sc Heerenveen om meerdere redenen belangrijk voor Feyenoord. Dat gaf hij vrijdagmiddag aan op de persconferentie en werd opgetekend door de officiële website van de club. "Voor hen is het aanhaken of niet", aldus Advocaat. "Ze kunnen op gelijke hoogte komen met ons, wat deze wedstrijd heel belangrijk maakt. Dat heb ik de spelers ook verteld."

Advocaat zag deze week Kenneth Vermeer vertrekken bij de club. "Kenneth wilde deze kans heel graag pakken in deze fase van zijn carrière en wij kunnen het geld goed gebruiken. Feyenoord blij, Kenneth Vermeer blij", zo gaf hij aan. Bovendien staat Justin Bijlow al klaar als opvolger. "Justin is fit en maakt op de trainingen een gretige en frisse indruk. Een goede jongen van nog maar 21 jaar."

De trainer hoopt nog wel dat er versterkingen komen voor zijn ploeg. "Dat is alleen niet zo eenvoudig", zei hij daarover. "We praten erover, hebben contacten. Maar wat wil de speler, zijn agent en zijn club? Er komt veel bij kijken. Maar we gaan ervan uit dat er nog iets gaat gebeuren."




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat vermeer bijlow gretige heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda