Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü Talent van de Maand in Eredivisie

17 januari 2020 16:01 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü Talent van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Orkun Kökcü is uitgeroepen tot Talent van de Maand december in de Eredivisie. Op basis van statistieken van Opta Sports kwam de middenvelder van Feyenoord als beste talent naar voren. Kökcü had over de gehele maand een passnauwkeurigheid van 88%.

Door zijn uitstekende spel van vorige maand heeft Kökcü ook een plekje gekregen in het Elftal van de Maand. Hij is daarin de enige Feyenoorder.

Meer op Eredivisie CV




Tags

kokcu eredivisie opta passnauwkeurigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een goeie speler zeg. Heb ze in jaren niet zo goed gezien bij Feyenoord.
Een passer. Een 10! Nu hopen dat er geen Arsenal ofzo komt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Laten we hopen dat er snel een Arsenal komt, ik zie het helemaal niet in deze jongen. Heeft 1x per 3 wedstrijden een mooie pass, maar verspeelt in de rest van de tijd enorm vaak de bal en heeft nauwelijks scorend vermogen. Als hij een goal scoort is het vaak wel een mooie goal van afstand, maar met zijn statistieken komt er echt geen grote buitenlandse club die 10 miljoen voor zo'n jongen neertelt.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda