Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord begint tweede seizoenshelft in eigen huis tegen sc Heerenveen

17 januari 2020 15:44

Feyenoord begint zaterdagagavond aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Friezen staan op een achtste plaats in de Eredivisie op drie punten achterstand van Feyenoord. Omdat ze echter een iets beter doelsaldo hebben, zullen ze boven Feyenoord komen indien ze weten te winnen.

Zaterdag zal het de 28ste keer worden dat beide ploegen elkaar in De Kuip gaan treffen voor de Eredivisie. Feyenoord wist tot nu toe 15 keer te winnen, speelde 10 keer gelijk en verloor slechts 2 keer. Vorig seizoen werd nog met 3-0 gewonnen.

Aan de kant van sc Heerenveen spelen drie spelers met een verleden bij Feyenoord. Warner Hahn, Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo speelden allemaal in Rotterdam, maar Woudenberg is de enige die in actie kwam in het eerste elftal. Bij Feyenoord kwamen Luciano Narsingh en Sam Larsson eerder uit voor sc Heerenveen.




Tags

heerenveen eredivisie woudenberg hahn kongolo kuip larsson lucas narsingh warner zaterdagagavond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda