Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dick Advocaat voorlopig niet in gesprek over contractverlenging'

15 januari 2020 01:45 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Dick Advocaat voorlopig niet in gesprek over contractverlenging"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf wil Dick Advocaat voorlopig niet in gesprek met Feyenoord over een mogelijk nieuw contract. De trainer wil zich richten op de tweede seizoenshelft en versterkingen van zijn elftal. Vooralsnog zijn er nog geen nieuwe spelers gekomen, terwijl hij daar wel expliciet om heeft gevraagd.

Advocaat heeft zelf een goede band met zowel Sjaak Troost als Toon van Bodegom. Het perspectief zou voor de trainer echter anders moeten worden. Advocaat vindt dat Feyenoord mee moet kunnen spelen om de landstitel en dat kan de club momenteel niet bieden.
Tags

advocaat bodegom expliciet landstitel telegraaf troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Advocaat kan beter nog even afwachten. Hij heeft geen haast, en de voetballerij is erg opportuun.
Als hij de eerstvolgende wedstrijd bij de rust met 2-0 achter staat kan hij er weer helemaal niets van, en wint hij, of beter zijn ploeg, dan alsnog met 3-2 dan is ie weer de koning.
+2/-0

4 jaar geleden
tja, hij verwachte versterkingen.. zondag staan we met dezelfde selectie, we missen alleen onze 1e keeper... Denk toch dat Dickie graag zonder v/d Heijden, Ayoub en Tapia had gestaan en met 2 verrassende nieuwelingen...
+2/-0

4 jaar geleden
Al je geen centjes hebt kun je niets kopen en wordt het weer huren. Advocaat heeft volledig gelijk om niet te tekenen. Het zal heel snel anders moeten bij Feyenoord want het gaat steeds sneller bergafwaarts.
+2/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Advocaat behouden voor de jaren heropbouw.

Langzaam weer van 0 opbouwen. En dat doen door een jong feyenoord in de voetbal pyramide. Jeugd verhuren en laten rijpen door te laten spelen. En je selectie aanvullen met nederlandse transfervrije spelers of spelers met eredivisie ervaring die het liefst binding hebben met de club of anders een transfervrije speler die echt een kwaliteitsimpuls geeft aan de eerste 11. Dan langzaam eigen talenten die klaar zijn voor de Feyenoord 1 basis elf weer inpassen in de selectie als daar gaten vallen door verkoop, einde contracten of door selectie.

Geld opsparen en enkel top aankopen doen voor de basis 11. Of aankoop van zeer jonge top talenten met nederlandse nationaliteit (hebben meer binding met feyenoord en Nederland).

Zoals men nu aan koopt is het gewoon gokken met geld. Niet meer doen!

Voortaan in de gaten houden wat die top mensen doen. Van geel bijvoorbeeld zorgde voor 0 waarde op het veld verkwanselde je miljoenen aan aankopen en vernietigde je jeugdopleiding en scouting. En vele hier verdedigde zijn beleid zucht...

En die mol van Geel heeft hier jaren zijn werk kunnen doen voor een miljoenen bedrag.

Nu moet Feyenoord door onoplettendheid en wanbeleid op de blaren zitten en weer opnieuw beginnen.

Dat nieuwe stadion is ook al zo'n megalomaan project iedereen met een beetje kennis over de gemeente weet dat die op zijn zachts gezegd niet al te snel zijn...

Je had de kuip moeten verbouwen dan alvast een gloed nieuw stadion aan de maas moeten inplannen met de gemeente en die zijn dan mss na 30 jaar eindelijk uit gedebatteerd.
+2/-0

 
4 jaar geleden
FON1: Helemaal eens, opbouwen/door selecteren etc.

gericht selectie creëren, Bijlow, Senesi, Sinisterra, Berghuis zullen de vaste waardes moeten worden, FER en Toornstra als routiniers.
Keuze maken met Kocku (dik verlengen of goed verkopen).
Verder nu alvast tranfervrije spelers (met meer waarde) vastleggen voor komende zomer, (Linssen).
Deze transferperiode Tapia, Ayoub en v/d Heijden verkopen, sws Burger verhuren (in eredivisie) en kijken of hij voldoende potentie heeft.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Precies!

De basis principes zijn het zelfde bij ons.

In detail ken je verschillen.

Ik zou het zo aanpakken...

Deze winter afscheid nemen van:
Vermeer was einde seizoen transfervrij en is al weg, Kelly is gelukkig verhuurd (aub als je er iets voor krijgt meteen weg doen). Botteghin, Tapia van der Heijden zijn allemaal einde contract na dit seizoen. Dus aub verkopen. En alle jeugd ja zelfs malacia en geertruida verhuren (maken nog teveel cruciale fouten dus ergens anders veel laten spelen en beter laten worden).

Ayoub is niet tevreden dus ook verkopen.

Voor je reserves haal je transfervrije en huur spelers met een krasje en bekijk je of ze het gewenste niveau hebben. Ze zullen hoe dan ook beter zijn dan je huidige bank.

Huur:
Kokorin, (nodig 2de spits en eind seizoen transfervrij dus mocht hij hier aarden mss goedkoop aan te trekken in de zomer. Jorgensen zou je dan op het middenveld in kunnen zetten was bij zijn oude clubs geen spits).

Riedewald, komt niet vaak aan spelen toe maar als hij speelt prima. Kan op 3 posities waar Feyenoord zwak dubbel bezet is uit de voeten namelijk Links back, als verdedigende middenvelder en linker centrale verdediger)

Transfervrije halen bij vertrek eerder genoemde spelers:
Assaidi, Emnes, Douglas-Teixera, Drenthe, Honda (als je ayoub kan verkopen) Kleine half jaar contracten geven met lange eenzijdige opties voor Feyenoord. En zich laten bewijzen. Mss zit er wat bruikbaars tussen. Dan weer door selecteren in de zomer.

In salaris huis prima te doen als je afscheid neemt van de eerder genoemde spelers en de jeugd verhuurt.

Dan hoeft Advocaat (die nog al vaak vast klampt aan basis 11 die we allemaal kennen) zijn basis maar op 2 plekken te wijzigen. Uitgaande dat een fitte karsdorp en haps al in de basis zouden staan. Enkel positie botteghin word vervangen door van Beek en Bijlow voor Vermeer.

Persoonlijk zou ik Narsingh testen als back up rechts back en Berghuis op het middenveld zetten. En karsdorp testen op het middenveld en toornstra als valse rechts buiten inzetten (deed ie prima onder rutte). (Zie mijn favoriete opstelling op dit forum).

Volgende zomer (of voor grote bedragen deze winter) moet je verkopen:
Sinisterra (al ontwikkelt die zich prima) en larsson hebben na dit seizoen ook nog maar een 1 jarig contract dus ook alvast verkopers voor zoeken.

En Kokcu mag voor een groot bedrag weg. Soms betalen clubs al veel voor jeugd talenten. Ze langer behouden wil niet zeggen dat je er altijd meer voor krijgt zie voorbeeld Vilhena.

Ie deze zomer niet verlengen. Karsdorp mss weer huren als hij ook blijkt op het middenveld uit de voeten te kunnen en weer zijn oude vorm terug krijgt.

Fer verlengen! Samen met berghuis de enige die ik echt zou behouden en niet te koop zijn.

Als Jorgensen en toornsta een redelijke 2de seizoenshelft draaien zou ik ze ook in de etalage zetten. (jorgensen te vaak geblesseerd, Toornstra word anders te oud om er nog geld voor te krijgen).

Volgend seizoen zijn namelijk transfervrij: Kokorin, Elia, Linssen, van Wolfswinkel, Kalou, Chong, Foor, de Guzman, van Ginkel, Janmaat, Wuytens, Donk, Letschert, (mss te wierik), Stekelenburg, Vorm.

Daar is een prima team van te maken aangevuld met Fer, Berghuis, Bijlow en spelers die goed genoeg zijn bevonden om te blijven.

Zou enkel Bazoer kopen.

Je kan contact houden met: Guidetti, Riedewald, Lens, Terence Kongolo, Zeegelaar, Ozyakup, BMI, Karsdorp, El Ghazi, Vincen Janssen om mss in volgende seizoenen als ze uit hun contract lopen of contracten kunnen ontbinden naar Feyenoord te komen of aan feyenoord verhuurd worden mochten er weer plekken in de selectie vrij komen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb 't gevoel dat aanvankelijk Advocaat het wel zag zitten : het zinkend schip redden, een team neerzetten, gaan voor een stevige basis, iets opbouwen. Naar zijn signalen wordt echter niet geluisterd : hij gaf aan welk voetbal hij wilde zien binnen de gegeven mogelijkheden, welke spelers weg konden en welke hij graag zag komen. Ik merk niet veel verandering. Het Feyenoord-management, het bestuur, de vrienden, het is een ingedut geheel dat zichzelf op het podium zet. Laat dat nu net zijn waar Advocaat allergisch voor is ! Ik zie hem al voor de lente doorbreekt vertrekken. Ik zeg het met pijn in 't hart nogmaals, voor Feyenoord is er geen andere toekomst dan samen met Sparta en Excelsior op te gaan in een FC Rotterdam. De ziel is dood, het Legioen is al voor een niet gering deel niet meer bestaande.
+1/-0

4 jaar geleden
Terecht zolang de top nog over straat rolt zou ik ook niet tekenen . Je weet niet wie je baas wordt
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.753 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment