Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Dick Advocaat bevestigt interesse in Aleksandr Kokorin'

10 januari 2020 14:36 - Sport Express
Foto: Pro Shots

[Update] "Dick Advocaat bevestigt interesse in Aleksandr Kokorin"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil zich volgens het Russische Sport Express gaan versterken met Aleksandr Kokorin. Trainer Dick Advocaat zou de spits van Zenit voor de rest van het seizoen willen huren. Feyenoord probeerde eerder al om Fedor Smolov te huren, maar daarover werd geen akkoord bereikt met Lokomotiv Moskou.

Advocaat kent Kokorin nog van zijn periode als bondscoach van Rusland. De spits maakte in 2011 zijn debuut onder de Hagenees. Mede vanwege een lange gevangenisstraf speelde de 28-jarige aanvaller op 4 oktober 2018 voor het laatst een wedstrijd.

Update 10-01 14:36: Tegenover RTV Rijnmond heeft Dick Advocaat bevestigd dat Feyenoord bezig is om Aleksandr Kokorin te halen. De komst van de Russische spits zou echter heel lastig worden, zo meldt Sinclair Bischop via Twitter.

Meer op Sport Express


Tags

advocaat kokorin bischop express lokomotiv rijnmond rusland smolov zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Dus weer en speler die bij Feyenoord weer fit mag worden? Wat hebben we daar aan?
+3/-0

6 maanden geleden
Gevangenisstraf? Ehm..?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Haha ja Kazim 2. Maar goed, een spits en Russisch international. Maar waarom doen we zo moeilijk over de 2e seizoenshelft? Wat maakt het uit of we 4e of 6e worden, want daar praten we over. Beker 2x uitwedstrijd achter elkaar gaat minimaal 1x mis. Europe klaar. Dus geen dure speler huren die gegarandeerd daarna niet wil blijven, maar kijken of we een jonge spits kunnen vinden die wel kan blijven als ie bevalt. Zat gisteren nog even naar een filmpje uit 2017 te kijken, met een messcherpe Nicolai met Kuijt en dan ook die gekke Kramer nog achter de hand. Waarom lukt het ons nou nooit om een paar jaar achter elkaar top te blijven en niet alleen veel te veel geld betalen voor onzekere spelers maar ook eens veel te veel geld beuren voor een verkoop van semi-talent zoals ze dat in Amsterdam wel steeds lukt?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Gaat om de beker en Nicolai is meer niet dan wel inzetbaar
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Prima speler meteen doen!

Nog 28 dus gaat nog even mee en door zijn gevangenisstraf en krasje voor ons te betalen. Anders is dit soort kwalitatief prima spelers onbetaalbaar.

Advocaat heeft wel kijk op goeie spelers ik zie dat wel zitten. Anders als bij Stam met kelly zucht...

Zonde dat Elia mss naar argentinie gaat had ik ook meteen opgevist volgend seizoen.

We moeten een heel team formeren van mis fit toys van vroeger goed niveau of goed eredivisie niveau die transfervrij zijn en we weer kunnen op trainen naar die oude vorm. Want we hebben de centen niet voor aankopen. Advocaat kan dat process dan wat seizoenen in goeie banen leiden bij die door selectie.

Tegelijkertijd in die overbruggingsseizoenen gaan voor jeugd opleiden een jong feyenoord in de voetbal pyramide. (van geel verwaarloosde de jeugd gewoon express want dan had feyenoord hem nodig om spelers te halen. Daarom als je zelf op leid nooit meer een TD).

Jeugd vooral behouden. Kijk maar... Feyenoord leid best goeie jeugd op maar gaan allemaal weg: Indrisse, zirkzee, chong, rodney kongolo, lang, knoester, boogarde. Jeugd in het vervolg goed opleiden met en ontwikkelingsplan en goeie begeleiding en exceptionele talenten beter belonen. Belonen naar prestatie en stappen vooruit in ontwikkeling. Jeugd laten rijpen in jong Feyenooord en daarna zelfs aan eredivisie clubs verhuren.

Dan de gaten die vallen in Feyenoord 1 selectie door verkoop of pensioen met eigen jeugd zoveel mogelijk opvullen. Geld sparen voor echte kwaliteitsaankopen op posities waar je zelf niemand in de jeugd ziet doorkomen.

Dan blijft Feyenoord wel structureel aan de top.

Incapabele figuren als troost (best een goeie vent met een feyenoord hart maar compleet ongeloofwaardig in de raad van commissarissen ter controle van voetbal beleid terwijl hij het zelf niet goed kom invullen) en onbetrouwbare figuren die er enkel voor eigen belang zaten als van geel lozen

De raad van commissarissen ook verantwoording laten afleggen door liefst eigen achterban door verkiezingen om de 4 jaar. (5 leden raad van commissarissen. 2 gekozen door vrienden van feyenoord 1 bestuurder 1 financiele man waar de bestuurder voorzitter is. 3 gekozen door Feyenoord seizoenkaart houders of frequente bezoekers en (oud) spelers en werknemers, vrijwilligers etc. keuze tussen: lijst met mensen verstand van jeugd opleiding, 1 lijst met oud feyenoord spelers/prominenten, 1 lijst met mensen verstand van coaching/trainingen). Bij de nieuwe raad van commissarissen telt de stem van de portefeuille houder dubbel met voorzitter bij gelijk als doorslaggevende stem).

Feyenoordorganisatie moet je grondig onder de loep nemen en mensen beoordelen op kwaliteit en prestaties.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Mooi kort verhaal maar het gaat om huren joh.
Kopen kunnen we hem niet en zelfs huren is een dure grap en waarschijnlijk onhaalbaar.
Advocaat hoopt alleen op hem omdat de mensen daar hem zien als goeie coach die hem dan weer op het goeie pad kan krijgen .
Dus een huurperiode van een half jaar zodat ze daarna weer de oude kokorin terug krijgen .
Maar het is meer hoop dan dat ze werkelijk denken dat het lukt
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Aan het eind van het seizoen is hij transfervrij.

Als hij het hier een half jaar naar zijn zin heeft tekent hij mss een contract bij Feyenoord aan het eind van dit seizoen.

Dus zeker de moeite van het proberen waard!
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als hij het hier goed doet komt er een club met heel veel geld en gaat hij daarheen .
Maare hij komt helemaal niet want hij is op trainingskamp met zenit .
Hij zit liever op de bank voor zijn volledige salaris .
Als dat hij speelt voor wat minder bij ons .
Voor iemand met zulke lange verhalen en denkende zoveel voetbal verstand te hebben .
Begrijp je weinig van het wereldtje .
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Het is zo vaak voorgekomen dat dat wel gebeurt en spelers willen inleveren. Kijk naar de voorbeelden die nieuw leven wilde blazen in hun cariere. Nederlandse voorbeelden zat. Elia, Babel, Vlaar, Fer, Berghuis, Karsdorp etc.
Of voorbeelden dat spelers weer willen samen werken met een trainer waar ze eerder mee werkte. Zie voorbeeld Honda bij Vitesse.

Je moet niet onderschatten dat een speler zich ook graag gewaardeerd voelt, zijn cariere nieuw leven wil inblazen en soms liefhebber is en wil spelen.

Daar moet je eerst van uit gaan. Niet meteen al gaan zwartkijken (waar bepaalde mensen en handje van hebben) en denken het is onmogelijk... Dan denk je zo bekrompen en ben je weinig creatief. Exact waar Feyenoord de laatste jaren last van heeft gehad. Je moet bij een speler aankomen met een goed verhaal voor cariere perspectief. Want met een geld buidel kunnen we bij Feyenoord niet rammelen.

Je kan het eerst proberen zoals ik aan geef. Blijkt Kokorin toch een brood voetballer. Kan je hem nog een half jaar laten bank zitten en dan transfervrij overnemen. Ook prima. Dan willen nog minder clubs hem aangezien hij van de radar is verdwenen en lange tijd niet speelde met een krasje door zijn periode in de cel.

Dat drukt zijn prijs qua salaris.

Nu gewoon blijven aanmodderen met Jorgensen en er goedkope krachten als Emnes en Assaidi achter zetten als 2de spits keuzes. Hopen dat Jorgensen een goeie 2de seizoenshelft draait en hem dan kunnen verkopen.

In de zomer vol voor Kokorin gaan. Al lukt dat niet geen probleem van Wolfswinkel wil graag en Kalou zal geheid ook willen terugkeren bij Feyenoord. Zijn beide transfervrij.

Het gaat om een totaal visie en plan voor de toekomst om Feyenoord weer structureel aan de top te krijgen.

Met iemand die zoveel reageert kom je naar mijn mening maar met weinig creatieve inzichten en oplossingen om Feyenoord weer structureel aan de top te krijgen.

Hoe denk jij er over hoe Feyenoord weer kan bewerkstelligen om structureel voor het kampioenschap te gaan?
+1/-0

6 maanden geleden
In Nederland ben je afmaker als je in de cel hebt gezeten voor de rest krijg je een lintje
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.345 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen beek bestlander bodegom botteghin bundesliga conteh dickie edirin fer frankrijk hamburg hanegem hassel johnston karim kermit kraan kristensen kuip kuytebijter onzin pauli petrovic ramesoe sabau schelvis senesi