Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeremain Lens en John Guidetti genoemd bij Feyenoord als versterkingen'

8 januari 2020 11:40 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Jeremain Lens en John Guidetti genoemd bij Feyenoord als versterkingen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Jeremain Lens wordt genoemd bij Feyenoord. Dick Advocaat werkte eerder al samen met de aanvaller bij Zenith St. Petersburg, Sunderland en Fenerbahce en zou dat nu ook graag bij Feyenoord willen doen. Momenteel staat hij onder contract bij Besiktas, maar volgens VI is het maar de vraag of Feyenoord hem kan en wil betalen.

Ook John Guidetti is in beeld bij Feyenoord. Volgens ingewijden was de club tegen het einde van de vorige transferwindow al bezig om hem naar De Kuip te halen. De Zweedse aanvaller mag op huurbasis vertrekken bij Alavés.

Meer op VI.nl


Tags

guidetti jeremain lens advocaat alaves besiktas fenerbahce ingewijden kuip petersburg sunderland transferwindow zenith

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
John Guidetti huren lijkt geen verkeerde optie, maar ik moet zeggen dat Lens ook niet verkeerd is mits betaalbaar.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Waar zijn opeens Vossen en Sorga gebleven? Er worden wel opeens veel namen geroeptoetert.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ja er wordt weer veel uit de mouw geschut, we zullen zien wat het wordt. Wat mij betreft die Sorga. Met een beetje of laten we zeggen veel geluk wordt het een goudhaantje. De rest van die spitsen is het risico behoorlijk groot.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
guidetti... tja heeft nog een lang contract. Enkel huur een half jaar zou ik niet doen. Mss wel als je hem heel goedkoop met optie tot koop huurt.

Lens zou ik ook huren met optie tot koop heeft helaas nog een lang lopend contract bij zijn huidige club en kost inderdaad erg veel salaris. Maar als je die goedkoop kan overnemen ook altijd doen als hij maar heel veel water bij de wijn doet en hier niet te veel wil verdienen.

Die vossen en sorga niet doen aub. Het acclimatiseren kost teveel tijd.

Hou het zoals Advocaat zij bij nederlandse jongens voor de communicatie en spelers die wat met Feyenoord hebben.

(nu al weg) Kelly

Weg mogen: van der heijden (hopelijk krijg je er nog ene beetje geld voor), Tapia (verkopen voor minimaal aankoop bedrag), Ayoub (ook nog wat miljoen voor vangen), larsson (mag ook weg voor minimaal aankoop bedrag).

Kokcu mag je goed verkopen als die arsenal geruchten klopte.

Verhuren: van beek, johnston, bannis, azarkan, hall, bouchataoui.

Verhuren als je betere opties vind: Burger, malacia, geertruida.

Ik zou goekoop halen Assaidi (kan in de spits in plaats van larsson), Emnes (kan in de spits voor salaris kelly), Douglas(in plaats van van beek), Drenthe(meer ervaring dan malacia), Honda (in plaats van ayoub). En allemaal op trainen dit half jaar. Kosten niks aan salaris en kan je korte contracten geven met lange eenzijdige opties vanuit Feyenoord. Kan Je volgend seizoen weer door selecteren.

Riedewald huren met optie tot koop (in plaats van van der heijden) komt amper aan spelen toe bij zijn huidige club. Kan als links back, linker centraleverdediger en cdm. Dus prima stand in voor een altijd geblesseerde haps of een niet 2 wedstrijden in de week kunnen spelende fer of een back up voor Senesi.

Deze spelers kan je dan een half jaar op zicht nemen en op trainen voor volgend seizoen.

Bazoer kopen bij vitesse (in plaats van een mss verkochte kokcu) als je een beetje geld kan beuren voor van der heijden, Ayoub, Tapia, kokcu. Advocaat is er weg van. Leid hem ook op tot rechts back want daar is nog een positie vacant in het nederlands elftal waar hij zich op kan richten.

Dan blijft de basis waar Advocaat mee speelt op kokcu mss na in tact. Zet je berghuis op kokcu zijn positie karsdorp op het middenveld en Toornstra rechts buiten (deed dat prima bij Rutte) en narsingh of bazoer als rechts back opleiden. (je kan ook voor safe gaan en bazoer op je middenveld zetten en karsdorp weer rechts back) En kan je kijken of sommige goedkoop gehaalde transfer vrije opties aanwinsten blijken zonder veel geld uit te geven. En kan je in de zomer weer door selecteren.

Contacten warm houden met in de zomer uit contract lopende: Elia, linssen, Kalou, van Wolfswinkel, Chong, foor, de guzman, van ginkel, letschert, donk, janmaat en die volgend seizoen halen.

En contact houden met Guidetti, terence kongolo, lens, zeegelaar. Hebben nog lang lopende contracten maar spelen niet of nauwelijks bij hun club dus mss goedkoop op te pikken of kunnen hun contract ontbinden als ze bereid zijn salaris in te leveren zoals voorbeelden berghuis en Elia.

In de zomer ook afscheid nemen van: Sinisterra (goed verkopen we hebben genoeg vleugel talent of betere spelers die je goedkoop naar Feyenoord kan halen), Jorgensen (hopelijk draait ie een goed 2de helft van het seizoen zodat je er wat geld voor krijgt is te blessure gevoelig), Haps (te blessure gevoelig), Toornstra (proberen nog wat geld voor te krijgen word anders te oud), ie uit zijn huur contract laten lopen, Botteghin weg doen word ook te oud, Senesi verkopen (heeft niet de kwaliteiten om echt een top verdediger te worden mist teveel dus als je er quitte mee kan spelen of aan kan verdienen weg doen).

Behouden: Berghuis (je beste speler), Fer (brengt kracht op je middenveld). Karsdorp alleen als hij inzetbaar is in het middenveld als vervanging van toornstra (is als middenvelder opgeleid) en Narsingh alleen als hij bruikbaar blijkt als rechts back want is in niks minder dan bijv. haps.

Jeugd weer verhuren of inzetten in jong Feyenoord in de voetbal pyramide tot ze het niveau hebben van Feyenoord 1.

Advocaat met alle uit hun contract lopende spelers een team laten formeren in de voorbereiding. En die spelers die net buiten de boor vallen in een dubbele bezetting nog verhuren.

En voila allemaal spelers met of een Feyenoord hart of kennen de eredivisie en zijn de taal machtig. Prima betaalbaar team voor volgend seizoen wat voor het kampioenschap kan gaan. Wat betaalbaar is en niks kost aan transfer geld met Advocaat aan het roer.
+1/-0

8 maanden geleden
Guidetti, goede leeftijd, niet te piep en niet te oud, kent Feyenoord, heeft nog veel krediet, kwijnt weg in Zuid-Europa omdat het voetbal daar zoveel anders is dan hier. Bovendien niet duur. Doen !
Lens, ander verhaal, dure jongen, weet ook niet of hij in het Feyenoord-concept zou passen, iets te veel type Narsingh.
+1/-0

8 maanden geleden
Guidetti is totaal uit vorm, probeert alleen bij Feyenoord weer interesse uit buitenland te kweken. Lens is voor Feyenoord onbetaalbaar.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Elke speler die uit West-Europa komt moet A) wennen in Spanje of B) went er nooit.
Zelf drie jaar in Spanje gewoond, totaal andere mentaliteit, voetbal wordt compleet vanuit het middenveld gespeeld, een voorhoedespeler is daar een verkapte aanvallende middenvelder. Van andere namen word ik niet vrolijk : Vossen ...
Bovendien, top twintig van de Europese spitsen die op de markt komen zijn gewoon onbetaalbaar.
+1/-0

8 maanden geleden
Saai hier als fopn1 nog steeds de boventoon voert . Nog altijd Drenthe en dat soort c categorie spelers ophemelen en immer die ellenlange oeverloze lappen tekst. Helaas niemand meer met een inhoudelijk verstandig verhaal over hoe het werkelijk beter kan...
+2/-0

8 maanden geleden
Ik hoop dat er eindelijk wat gaat gebeuren maar ik vrees dat er weer geen klote van terecht komt .. maar .. ze zijn beide meer dan welkom wat mij betreft.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci arnesen azarkan beek besmettingen corona danall drenthe ebecilio feyenoordopnummer fraser gio hanegem herik hns jonk jorgensen jorien kokcu kuip kuyt onderonsje senesi silva summerville titel wehrmann wiel