Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yassin Ayoub vertrekt deze week naar potentiële nieuwe club in het buitenland'

7 januari 2020 23:22 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Yassin Ayoub vertrekt deze week naar potentiële nieuwe club in het buitenland"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Yassin Ayoub deze week nog zal vliegen naar een potentiële nieuwe club in het buitenland. De middenvelder heeft een overstap naar ADO Den Haag ook afgezegd, omdat hij naar het buitenland wil vertrekken.

Feyenoord wil de ruimte die vrijkomt in het salarisbudget bij een vertrek van Ayoub en Liam Kelly gebruiken om nieuwe spelers te kunnen huren. In principe is het geld op om nu al nieuwe spelers te kunnen halen.

Meer op VI.nl
Tags

ayoub potentiele ado kelly salarisbudget vrijkomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hoop op een verkoop (zelfde telt voor Kelly), hoop dat het met Ayoub niet dezelfde kant op gaat als met Amrabat die voor 20 miljoen aan Napoli verkocht schijnt te worden.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens waarom spelers gratis weg doen?

Van Kelly snap ik het nog daar heb je niks aan maar dan nog al het beetje geld wat je kan krijgen helpt. Maar Ayoub heeft bijna geen kans gehad en is gewoon geld waard. Die moet je zeker voor een paar miljoen verkopen.

Al dat geld zou ik weer opsparen voor of een jong Feyenoord in de voetbal Pyramide. Betere beloning voor execeptionele talenten in de jeugd met betere begeleiding zodat ze niet weg gaan zoals Lang, Indrisse, Knoester, Kongolo, Boogarde, Zirkzee, Chong etc. De jeugdopleiding produceert genoeg talenten het is er alleen zo'n puinhoop dat ze niet blijven.

Of sparen voor een goeie aankoop. En dan bedoel ik niet spelers als een Senesi...

Om het samen te vatten: Tapia mag je verkopen, Kelly wegbrengen of verkopen, ayoub mag je verkopen, van der Heijden het liefst nog verkopen, van Beek verhuren, Larsson mag je verkopen.

Kokcu mag je voor veel geld verkopen.

Johnston, bannis, Hall, Azarkan, Bouchataoui zeker verhuren.

Burger, malacia, geertruida verhuren als je geen goedkopere betere spelers kan huren of halen.

En haal voor seizoenshelft 2: Assaidi, Emnes, Douglas, Drenthe, Honda voor niks op en betaal ze weinig en train ze dit half jaar op en geef ze korte contracten met lange eenzijdige opties voor Feyenoord.

Huur Riedewald als handige stand in voor 3 posities (links back, linker centrale verdediger en verdedigende middenvelder).

En haal voor weinig Bazoer waar Advocaat lyrisch over is en zet hem rechts back met als uitleg dat hij zich op die positie weer in het nederlandselftal kan spelen.

Test Berghuis als creatieve middenvelder in plaats van Kokcu en kijken of Karsdorp ook van waarde is op het middenveld (is hij voor opgeleid) als nieuwe Toornstra en Narsingh is als rechts back mss bruikbaar.

Hou vingers aan de pols bij volgend seizoen uit hun contract lopende: Kalou, Elia, linssen, van wolfswinkel, chong, Foor, de guzman, van ginkel, Donk, letschert, janmaat. En haal die volgend seizoen.

Kijk of je Terence Kongolo, Zeegelaar en Lens kan overtuigen hun contracten te ontbinden of voor weinig hun clubs kan overtuigen om ze over te nemen. Spelen bij hun huidige clubs weinig tot niet of in lagere divisies.

Houd advocaat om dit seizoen en volgend seizoen weer door te selecteren en spelers op te trainen. En die profs achter de broek te zitten met zijn overwicht en status.

Kan je in de zomer verkopen: Jorgensen (hopen op een goeie 2de seizoens helft in dit seizoen te blessure gevoelig anders verhuren), Haps (te blessure gevoelig), Sinisterra (voor veel geld we hebben zat rechts potige vleugel talenten en elia kunnen we terughalen), Toornstra (word te oud dus nu verkopen), Botteghin (te oud). En het liefst zelfs Senesi (want heeft te veel beperkingen om uit te groeien tot een top verdediger dus kan je quitte spelen meteen weg doen).
Ie uit zijn huur contract laten lopen.
(Tapia, van der heijden, kelly, kokcu, larsson, ayoub waren dan al weg van Beek kan je weer verhuren net als alle jeugd of die inzetten in jong Feyenoord)

Daarna heb je gewoon betaalbaar een team wat kan gaan voor het kampioenschap.
Richt je je totaal op de jeugd opleiding en hou je dit wat oude team aan met 1 a 2 seizoenen nog advocaat aan het roer.

Daarna inpassen opkomende echte talenten uit de jeugdopleiding. Met een nieuwe Coach. Mss wel Gullit weer een kans geven. Werkte prima samen met Advocaat.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@feyenoordopnummer1; in heel veel dingen kan ik mee.
Tapia, v/d Heijden, Larsson, prima!
Jeugdige talanten verhuren, helemaal top!
Maar als we over Drenthe beginnen, dan ben ik toch wel snel klaar, die komt bij Kozakken Boys (waar hij onder contract staat) niet eens mee (door diverse omstandigheden)!!

Verder Linssen en Bazoer bij Vitesse ophalen prima, maar wel voor de juiste positie!!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou bij doorselecteren denken aan van de hand doen van Karsdorp, van Beek, Narsingh, Ié, Larsson. Ayoub heeft potentie, maar dan moet je hem wel minuten geven.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki