Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'De afgelopen maanden waren zeker niet het hoogtepunt uit mijn carrière'

4 januari 2020 09:15 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Jens Toornstra: "De afgelopen maanden waren zeker niet het hoogtepunt uit mijn carrière"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Jens Toornstra aan niet met een goed gevoel terug te kijken op afgelopen jaar. "De afgelopen maanden waren zeker niet het hoogtepunt uit mijn carrière", aldus Toornstra. "We hebben niet meegedaan om de titel, we hebben geen enkele prijs gepakt. We hebben eigenlijk nooit echt een rol van betekenis gespeeld. Feyenoord niet en ikzelf ook niet."

Toornstra gaat verder: "En dan was er ook nog een enkelblessure die mij acht weken aan de kant hield. Terwijl ik eerder nooit echt geblesseerd was geweest. Nee, 2019 was geen topjaar. Al sloten we gelukkig wel goed af. Mijn winnende goal uit tegen FC Utrecht in de laatste wedstrijd, ging er wel heel lekker in."

De middenvelder wordt gevraagd of hij kan verklaren waarom Feyenoord vaak zo wisselvallig is. "Zelfs in één wedstrijd toonden we dit seizoen soms twee totaal verschillende gezichten. Maar ook het verschil tussen wedstrijden was nog te groot. Dat is al langer het geval", zo geeft hij aan. "Ik zeg zelf al jaren in interviews dat we ermee bezig zijn, maar dat is blijkbaar iets van de lange adem. We moeten bij Feyenoord een speelstijl ontwikkelen die ons minder wisselvallig maakt. Dáár ligt de uitdaging voor ons."
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra wisselvallig betekenis enkelblessure gezichten meegedaan speelstijl titel toonden topjaar utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Feyenoord moet een trainer aanstellen die het voetbal kan spelen, zoals Man City dat kan.
+1/-0

1 jaar geleden
De afgelopen seizoenen kun je beter zeggen. Na het kampioensjaar had er doorgeselecteerd moeten worden.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne arnesen berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem haps holmgren kerk kokcu marcus marwijk molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven weghorst willykment