Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Feyenoord bevestigt vertrek Arno Philips

3 januari 2020 12:21 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Feyenoord bevestigt vertrek Arno Philips; image source: Pro Shots

Arno Philips staat op het punt om te vertrekken bij Feyenoord. Dat weet Mikos Gouka te melden via Twitter. Giovanni van Bronckhorst lijkt een contract bij Guangzhou R&F te gaan tekenen en hij zou graag weer samen willen werken met Philips. Philips kwam in de zomer van 2014 naar Feyenoord nadat hij werd overgenomen van PSV. Ook is hij in dezelfde functie actief bij het Nederlands elftal.

Update 03-01 12:21: Via de officiële website heeft Feyenoord het nieuws bevestigd dat Arno Philips per direct is vertrokken. De fysieke trainer heeft de club laten weten een nieuwe uitdaging in het buitenland aan te willen gaan. Zijn plek wordt ingevuld door Rick Cost, die afkomstig is van de Feyenoord Academy.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

academy bronckhorst gouka guangzhou

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen of we hebben alweer een rot bericht.
+2/-0

8 maanden geleden
ch er zijn er nog wel meer die bij Feyenoord willen werken hoor.
+1/-0

8 maanden geleden
Graag een nieuwe conditietrainer, die de spelers wel 100% fit kan krijgen. Dan bedoel ik al in de voorbereiding zodat we niet opnieuw al onnodige punten gaan verspelen in de eerste 12 wedstrijden vanwege conditie-gebrek...
+2/-0

8 maanden geleden
Philips ? Kleinzoon van ? Achterkleinzoon ? Hmmm.
Nieuwe bezems enz !
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Raar dat gio die bij 'zijn' club weg plukt in de winter. Was wel een goede volgens mij, laat die chinezen maar dokken, we vinden wel weer iemand. Mooi voor gio en jpp. Dat de jeugdopleiding partner is van ajakkes is raar van gio maar boeit niet echt, die kopen alles op zoals zelfs sparta. Belangrijker, we mogen bryan linssen benaderen (half jaar voor afloop contract) voor transfervrije overstap deze zomer. Altijd doen. Goeie gast, wil graag naar ons, ervaren, slim, rendement, nog net mooie leeftijd. Na Luuk de Jong meeste goals in de eredivisie afgelopen 10 jaar.... Liefst nu al halen als impuls (we scoren veeeel te weinig) voor schappelijk bedrag en paar spelers naar vitesse huur of koop.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci arnesen azarkan beek besmettingen corona danall drenthe ebecilio feyenoordopnummer fraser gio hanegem herik hns jonk jorgensen jorien kokcu kuip kuyt onderonsje senesi silva summerville titel wehrmann wiel