Transparent
Inloggen
Sluiten

Hans Kraay jr.: 'John Guidetti heeft laten weten dat hij best een half jaar naar Feyenoord wil'

23 december 2019 23:14 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Hans Kraay jr.: "John Guidetti heeft laten weten dat hij best een half jaar naar Feyenoord wil"; image source: Pro Shots

John Guidetti wil komend jaar weer voor Feyenoord spelen. Dat gaf Hans Kraay jr. maandagavond aan in Veronica Inside. "John Guidetti is pas zevenentwintig en heeft het in Nederland fantastisch gedaan. Hij zit bij alava helemaal op een dood spoor. Hij heeft aan zijn zaakwaarnemer laten weten dat hij best een half jaar naar Feyenoord wil", aldus Kraay jr.

Johan Derksen zou de komst van de Zweedse spits echter onverstandig vinden. "Je hebt iemand nodig die er meteen staat, in vorm is en scoort. Met Guidetti heb je geen enkele garantie dat dat meteen lukt", zo gaf hij aan. "Hij heeft geen enkel ritme, is ernstig ziek geweest en is na Feyenoord nooit meer echt de oude geworden. Voordat hij echt geacclimatiseerd is, is de competitie al voorbij."


Tags

guidetti kraay hans alava derksen dood garantie nederland spoor veronica zevenentwintig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Nooit aan beginnen dat word nooit meer de oude
+3/-0

10 maanden geleden
Alleen doen als hij door de psychologische testen komt.
+3/-1

10 maanden geleden
Deze jongen wil niet voor een Feyenoord salaris voetballen. Zolang het om 6 maanden huur gaat en hij zich in de kijker denkt te kunnen spelen van een interessantere club, is het voor hem interessant. Op dit moment is zo'n noodoplossing helemaal niet logisch, het kampioenschap is verloren, Europa klaar en of we nu 4e of 6e worden maakt straks geen reet uit. Een tweede spits is wel belangrijk, maar kwaliteit kunnen we niet betalen en elk echt talent komt heus niet in de winterstop voor een prikkie. Wat heeft Bannis gedaan dat hij geen serieuze kans krijgt? Geen idee of hij het in zich heeft, maar als je zelfs achter deze Jörgensen zelfs als invaller helemaal geen kans krijgt, moet je heel snel wegwezen.
+3/-0

10 maanden geleden
Te groot risico niet doen dus.
+1/-0

10 maanden geleden
Sinds wanneer weet Hans wat iemand wil? John lekker op een dood spoor laten zitten. Heeft ie zelf voor gekozen.Wat die snor altijd zegt boeit mij niet maar voor 1 keer ben ik het met hem eens. Hoop dat het hierbij blijft want ik vind dat een enge man. Maar goed Dick gaat door selecteren dus zet Bannis dan maar eens een paar wedstrijden in de basis. We gaan toch voor jeugd?
+1/-0

10 maanden geleden
Laat Bannis maar eerst op huurbassis spelen bij een andere club Feyenoord moet gewoon voor een andere spits gaan,dat wordt niet makkelijk maar met Frank en Dick heb ik er wel vertrouwen in.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Je moet niet elke jeugdspeler ergens anders ervaring op laten doen. Er is nu een situatie dat de spits niet optimaal functioneert dus kun je een jeugd speler een kans geven. Vooral omdat onze buiten spelers het toch vooral zelf doen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Bannis is echt wel een goede speler alleen vind ik hem nog te licht voor Feyenoord 1,ik zag een aantal keren dat hij speelde toch wat makkelijk van de bal wordt gezet,maar goed de beste stuurlui staan aan wal.
+1/-0

10 maanden geleden
Het gaat mij niet eens zozeer om die mysterieuze ziekte die hij opliep in zijn periode bij Feyenoord en waarna hij 'nooit meer de oude' zou zijn geworden. Dat valt allemaal wel mee. Hij heeft best aardige clubs gehad daarna. Ik denk dat hij in goede doen een prima versterking voor Feyenoord zou zijn.

Hij is echter niet in goede doen, als hij van de winter komt is hij niet wedstrijdfit. Ik denk/hoop dat Jorgensen eerder weer zijn draai en vorm weet te vinden, dan dat Guidetti conditioneel en qua vorm weer op niveau zit. Dus in dat opzicht is hij geen aanwinst.

Er is een immens hoog verwachtingspatroon waaraan Guidetti bij Feyenoord moet voldoen. Daar komt meer bij kijken dan een beetje vorm, de rest van het team en een beetje geluk moet ook meewerken. Je kunt in dat opzicht jezelf afvragen of hij uberhaupt kan 'slagen'.

Daarom kun je misschien beter voor een andere spits gaan, als je de ruimte hebt om deze winter een aankoop te doen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zo denk ik er ook over,hij wil een half jaar bij Feyenoord spelen!dat half jaar heeft hij minimaal nodig om een beetje wedstrijd ritme te kunnen krijgen dus je loopt dan weer achter de feiten aan.
+1/-0

10 maanden geleden
Dit lijkt mij een te groot risico, blessuregevoelig etc.
We kunnen ons beter richten op de spits van Heracles ,Cyriel Dessers topscoorder eredivisie.
+2/-0

10 maanden geleden
Ben het niet vaak met jd eens maar nu wel.
Speelt amper dus geen ritme .
Qua mentaliteit/kleedkamer is ook maar een gok.
We hebben nu een heel andere selectie en als jezelf geen of nauwelijks inbreng hebt op het veld ,gaat het meestal irriteren.
Verder is het maar voor een half seizoen .
Feyenoord moet het dus alleen doen als hij echt te halen is en hij door een goeie keuring komt
+1/-0

10 maanden geleden
Op dood spoor bij de nummer 15(!) van Spanje, maar wel een aanwinst voor Feyenoord???
+1/-0

10 maanden geleden
Lekker een half jaar aan het strand gaan liggen, wat heeft Feyenoord aan een speler "voor een half jaar"? Niets, helemaal niets.
+1/-0

9 maanden geleden
Ach ja, het zal Hans Kraay jr niet zijn. Zelf ingenomen zielepoot is het.
+1/-0

9 maanden geleden
Guidetti voldoet nooit ergens langdurig, alleen bij Feyenoord reputatie opgebouwd. Nooit opnieuw verbintenis aangaan. Vergane glorie.
Niet vasthouden aan een beeld dat niet meer klopt.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat baseer behoudend berghuis botteghin bozenik compact diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop senesi sinisterra spajic teixeira toornstra twente vleugel