Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'De trainer daagt me de laatste tijd veel uit'

22 december 2019 17:53

Orkun Kökcü gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn met het vertrouwen van Dick Advocaat. "De trainer daagt me de laatste tijd veel uit dat ik niet veel scoor. Ik dacht dat het wel een keer moest komen en dan doe ik het maar tegen zijn oude club, aldus Kökcü. "Ik dacht gelijk dat ik naar de trainer moest. Elke training hoor ik van hem dat ik moet schieten. In de jeugd heb ik vaker gescoord. Ik ben blij dat ik het nu ook op het hoogste niveau heb kunnen laten zien."

De middenvelder kreeg de vraag of het aan hem knaagde dat hij niet scoorde. "In het begin wel, maar toen de nieuwe trainer kwam wist ik dat ik gewoon moest gaan voetballen", zo gaf hij aan. "Niet te veel denken aan doelpunten, die komen vanzelf wel. Ik heb een hoop kansen gekregen. Dat ging wel knagen, maar hij zou sowieso gaan vallen. Ik hoop dat er nog velen gaan vollen."

Door het vertrouwen van Advocaat is Kökcü ook meer gemotiveerd aan de aftrap. "Ik weet dat ik gewoon een foutje mag maken. Als ik maar gewoon hard werk en mijn dingen blijf doen in het veld", zei hij daarover. "Ik denk dat de trainer iets heeft aangezet in mijn hersenen. Ik weet het niet. Hij kan de relatie met spelers goed managen. Ik voel dat hij me goed kan triggeren voor de wedstrijden. Dat heb ik nodig."




Tags

kokcu daagt advocaat aftrap fox hersenen knaagde knagen scoor triggeren vollen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda