Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Er was veel beleving en veel passie'

22 december 2019 16:41

Steven Berghuis was het in gesprek met Fox Sports eens met de opmerking dat het de week is van de wondergoals. "Het veld was nat, de bal was glad, maar dit is wel echt Jens", als Berghuis na het zien van de treffer van Jens Toornstra. "Hij raakt dit soort ballen altijd echt goed. Op de trainingen ook, in de wedstrijden heeft hij het ook laten zien. Dit is echt Jens."

De aanvoerder keek met een gemengd gevoel terug op de wedstrijd. "Er was veel beleving en veel passie. In de eerste helft laten we ons weer veel te makkelijk te ver naar achteren drukken", zo gaf hij aan. "We hebben toch wel een ploeg die het van hard werken en instelling moet hebben. Aan de bal hebben we het toch wel moeilijk om de juiste oplossingen te vinden om naar voren te spelen. Nicolai biedt zich echt wel aan, maar dan wachten we twee of drie seconden te lang en spelen we toch weer breed. Daar zit veel winst in te halen, maar dat is ook wel een beetje onze ploeg."

Berghuis heeft er alle vertrouwen in dat Nicolai Jørgensen zijn vorm weer terug zal vinden. "Hij heeft hard gewerkt vandaag. Daar begint het allemaal mee. Wij blijven hem steunen. Dat is niet weg", zei hij daarover. "Hij wil doelpunten maken, maar daar ben ik niet bang voor na de winter. Laat hem even uitrusten en dan komt het goed."
Tags

berghuis passie fox gemengd glad nat seconden toornstra uitrusten wondergoals

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.619 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment