Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Marcos Senesi is al tijden goed bezig'

20 december 2019 01:50

Jens Toornstra gaf in gesprek met Fox Sports aan dat Feyenoord vooral heel hard heeft moeten werken tegen Cambuur. "In de eerste helft kregen we geen grip op het spel van Cambuur. Ze creëerden iedere keer de vrije man op het middenveld met een doorschuivende verdediger en daar hadden wij heel veel moeite mee", aldus Toornstra. "Gelukkig zijn er geen goals gevallen. Hele grote kansen hebben ze niet gehad, wel een bal op de paal. Maar daar stonden ook kansen van ons tegenover."

De middenvelder kon zich wel vinden in de opmerking dat de eerste helft Feyenoord-onwaardig was. "Normaal gesproken moeten wij hier het spel maken, dus in dat opzicht hebben wij niet goed gespeeld", zo gaf hij aan. "We kregen alleen geen grip op Cambuur. We wisten dat ze goed kunnen voetballen. Dat doen ze al in de competitie en ook tegen ons wilden ze voetballen. In de tweede helft hebben we iets eerder druk gezet. Dat ging in de eerste twintig minuten goed. Daarna kom je op 0-1 voor en dan is het balen van die penalty. Gelukkig komen we dan op 1-2 en moet je blij zijn dat we doorzijn."

Toornstra vond het mooi dat Marcos Senesi de winnende maakte. "Hij is al tijden goed bezig. In het begin werd hij al snel afgeschreven door iedereen, iets te makkelijk natuurlijk", zei hij daarover. "Hij heeft zich heel goed herpakt. Hij voetbalt makkelijk en is verdedigend sterk. Dat is heel positief."




Tags

toornstra cambuur senesi creeerden doorschuivende doorzijn fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris