Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik ben heel blij met deze overwinning'

20 december 2019 01:39

Steven Berghuis was het in gesprek met Fox Sports eens dat Feyenoord een heel andere wedstrijd speelde als enkele dagen eerder tegen PSV. "Ik vond Cambuur in de eerste helft heel goed spelen", aldus Berghuis. "Het was heel verzorgd en ze maakten continu twee tegen één in het centrum tegen Jorgensen. Op het middenveld stonden ze steeds hogerop, waardoor ons middenveld naar achteren moest en zo speelden zij het uit met hun nummer zes. Dat moeten wij beter doen, maar de complimenten naar hun. Hun spel ziet er verzorgd uit."

De aanvaller vond niet dat Feyenoord zich moest schamen voor het spel in de eerste helft. "Totaal niet. Ik snap ook totaal niet dat je dat vraagt", zo gaf hij aan. "Het is een voetbalwedstrijd en Cambuur deed het gewoon goed. Ik schaam me totaal niet zelfs. Ik ben heel blij met deze overwinning."

In de tweede helft kwam Feyenoord een stuk beter voor de dag. "We stonden toen dichter bij elkaar", zei hij daarover. "Jens deed het soms uit eigen initiatief. Dan ging hij half/half staan, zodat hij twee man kon dekken. In de uitbraken kwamen wij er ook wat gevaarlijker uit en daarin hebben we veel kansen gecreëerd."




Tags

berghuis cambuur dekken fox hogerop jorgensen schaam schamen uitbraken voetbalwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer