Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe geldboete voor Feyenoord van UEFA

16 december 2019 16:47 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Nieuwe geldboete voor Feyenoord van UEFA; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft wederom een straf gekregen van de UEFA. Dat meldt de club via de officiële webiste. Feyenoord moet een boete betalen van 36.000 euro vanwege het afsteken van vuurwerk en het blokkeren van de trappen tijdens de thuiswedstrijd tegen Young Boys. Ook is de club bestraft met een voorwaardelijke straf van het leeghouden van de eerste ring van de noordzijde bij de eerstvolgende Europese thuiswedstrijd.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

uefa leeghouden noordzijde ring vuurwerk webiste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hoe dom kunnen jullie zijn, die toch weer vuurwerk afsteken bij de (UEFA) wedstrijden. Hebben nou jullie zin? Weer een fikse boete voor je club, waar je (bijna) een jaar voor moet werken. Mij maakt het niet uit. Ik kijk deze wedstrijden lekker thuis voor de buis. Weer een fikse boete voor je club, die toch al niet zo veel geld heeft. Als dit zo door gaat, kunnen jullie niet meer naar de Europese wedstrijden. Heb je dan je zin? Kom op zeg! Wees nu eens verstandig en kap daar nou eens mee.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki