Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ik moet de ploeg een compliment geven'

15 december 2019 17:15

Dick Advocaat was in gesprek met Fox Sports blij met de overwinning tegen PSV. "Het spel kan beter, maar dat weten wij ook wel", aldus Advocaat. "De laatste wedstrijden was het spel juist goed, maar werden wij niet beloond. Je zag het in het begin ook dat in een fase waarin PSV het spel dicteerde wij twee keer scoorden. PSV deed het toen goed zonder echt tot uitgespeelde kansen te komen, maar zij dicteerden het spel wel. Uit de tegenaanval scoren wij dan twee keer."

De gretigheid waarmee Steven Berghuis het duel inging en daardoor de 1-0 maakte, was wat Feyenoord nodig had volgens de trainer van Feyenoord. "Steven zat op dat moment ook nog niet in de wedstrijd", gaf hij aan. "Maar ik moet de ploeg een compliment geven. Ze hebben allemaal keihard gewerkt voor een resultaat tegen een ploeg die voetballend iets meer heeft dan wij. Dan zie je dat je ook met 3-1 kan winnen."

De doelstelling voor Feyenoord is nog altijd om Europees voetbal te halen na dit seizoen. "Dat hebben we afgesproken. Hoe maakt niet uit, als we het maar halen. Dat is het belangrijkste. Wat dat betreft zijn we nu goed bezig", zei hij daarover. "We zijn nu pas zes weken bezig en met daarin veel wedstrijden. Vanaf vorige week moeten we vijf wedstrijden spelen in twee weken. Als je dan ziet hoe de jongens na donderdag vandaag gewerkt hebben... Daar kan ik alleen maar complimenten voor geven. Dat spel wordt alleen maar beter."




Tags

advocaat berghuis dicteerde dicteerden fox gretigheid tegenaanval

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea cuoc fundament game geertruida gimenez hancko ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda