Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik ben erg blij voor het team en vooral voor onze aanvoerder'

15 december 2019 17:09

In gesprek met Fox Sports gaf Nicolai Jørgensen aan dat het een cruciale zege was tegen PSV. "We starten een beetje langzaam. PSV had een paar goede kansen. Zeker in het eerste kwartier", aldus Jørgensen. "Daarna zorgden Steven en Luis voor een goede goal. Daarna ging het een beetje op en neer en in de tweede helft creëerden we zo ontzettend veel kansen. Het was mooi. Ik ben erg blij voor het team en vooral voor onze aanvoerder."

De spits baalde wel een beetje alleen wel dat hij zelf niet scoorde. "Ik heb er voor gevochten. Ik raakte de paal, de keeper had een goede redding", gaf hij aan. "Maar het maakt niet uit. Vandaag was het belangrijkst dat we zouden winnen. Het kunnen vieren met de fans en de club. Daarvoor speel je voetbal. Ik ben blij ondanks dat ik niet gescoord heb. Ik blijf gewoon mijn best doen. Soms gaan ze er in, soms niet. Ik heb vertrouwen genoeg dat ze vanzelf wel weer gaan vallen als ik hard blijf werken."

De Deen staat op het punt om vader te worden van een zoon, maar nieuws daarover had hij nog niet. "Ik hoop dat hij vanavond geboren wordt, zodat ik donderdag weer kan spelen. We wachten nu al twee weken, maar hij zal nog niet willen omdat het zo koud is", zei hij daar lachend over.




Tags

baalde creeerden fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen championship chelsea elastic geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam leverkusen liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot think timber trend will willykment xabi yoda