Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Dit kan niet beter natuurlijk'

15 december 2019 17:03

Steven Berghuis was uitzinnig van vreugde na de winst tegen PSV. "Dit kan niet beter natuurlijk", aldus Berghuis in gesprek met Fox Sports. "Het was een redelijk gelijkopgaande wedstrijd waarin beide teams goede fases hadden. Alleen wij scoorden op de goede momenten. Kenneth hield ons ook een paar keer in de race op goede momenten. Ik denk dat wij vandaag de gelukkige waren."

De aanvoerder opende de score door een duel aan te gaan en vervolgens schitterend binnen te koppen. "Ik zag hem aankomen en wist dat ik er voor moest komen. Dat is de gretigheid die je nodig hebt om een goal te kunnen maken", zo gaf hij aan. "Sowieso ben ik altijd als de bal op links is de loopacties aan het maken in de box. Daar heb ik het veel over gehad met Van Persie. Hij wees mij er op dat als je doelpunten wil maken je in die gebieden moet komen en die les neem ik iedere keer mee."

Volgens Berghuis ligt het in voetbal vaak heel dicht bij elkaar. "Het is gewoon een dunne lijn. Dat heb ik al vaker gezegd. We hebben het vandaag wel verdiend, maar het kon beide kanten op", zei hij daarover. "Maar ik teken hier wel voor. Ik ben blij."




Tags

berghuis box dunne fox gebieden gelijkopgaande gretigheid les persie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer