Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Werk al maandenlang keihard om helemaal fit te zijn en te blijven'

14 december 2019 09:10 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Werk al maandenlang keihard om helemaal fit te zijn en te blijven"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Nicolai Jørgensen aan het moeilijk te vinden om weer helemaal terug te keren van een blessure. Voor het tweede seizoen op rij miste hij de voorbereiding. "Ik maak het nu voor de tweede keer achter elkaar mee. Een ramp. Ik wil zo graag fit zijn en als dat maar niet lukt, krijg je al die domme gedachten in je hoofd die je nergens brengen", aldus Jørgensen. "Ik werk al maandenlang echt keihard om helemaal fit te zijn en te blijven. Maar als je een volledige voorbereiding mist, loop je vaak gedurende het seizoen tegen andere pijntjes aan waar je ook weer van moet herstellen. Dat vertraagt het proces en dat frustreert me wel."

Jørgensen gaat verder: "Maar het komt goed. De laatste weken van 2019 zullen in het teken staan van doorbijten. En vervolgens wil ik tijdens de winterstop een inhaalslag maken. Ik blijf zelfs in Rotterdam om door te trainen."

De Deen merkt dat alle ogen in Rotterdam ook op hem zijn gericht als enige spits. "Het blijft een feit dat eigenlijk alleen de jonge Naoufal Bannis er is als andere spits. Luis Sinisterra speelt er af en toe. En eerder ook Steven Berghuis. Maar dat zijn van origine buitenspelers", geeft hij aan. "Je kunt als voetballer zeggen dat zoiets je helemaal niets doet, maar dat is onzin. Natuurlijk doet het iets met mij. Ik voel de druk op mijn schouders. Maar ik doe er echt alles aan. Ik eet gezond, ik slaap voldoende, ik train hard. Ik kan mezelf niets verwijten. Maar het is duidelijk dat de blik op mij is gericht."

Jørgensen zou het goed vinden als er in de winterstop een extra spits bij komt. "Ik heb zelf voor het seizoen nog gezegd dat het goed voor Feyenoord zou zijn als er een tweede centrumspits bij zou komen. Ik denk wel dat de club iets gaat doen in januari", zegt hij daarover. "Meer concurrentie zal ons goed doen. Ik had het met Michiel Kramer en later met Robin van Persie. Je wordt er gewoon beter van."




Discussieer mee op de forums


Tags

bannis berghuis buitenspelers centrumspits doorbijten eet inhaalslag kramer michiel naoufal onzin origine persie pijntjes ramp sinisterra vertraagt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ja hoor, en de club maar betalen en betalen, sorry, maar erg professioneel en heel gewoon klinkt het allemaal niet. Oehoe, is er hier op de site nog léven ? Nee ? Opheffen dan maar.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik geef hem nog steeds voordeel van de twijfel. Net een fles ketchup, als hij eenmaal scoort blijft het gaan. 😀
+1/-1

4 jaar geleden
wat is er met hem aan de hand jammer maar in de winter a.u.b. lozen geen respek meer voor hadden ze voor 16,milloein moeten verkopen grt Antoon Veghel
+1/-0

4 jaar geleden
Ach ja Bannis, die is er ook nog. Zou die het nou echt zoveel slechter doen als je hem garandeert dat hij 5 wedstrijden achter elkaar de kans krijgt.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki