Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ik vond dat we het minimaal verdienden om hier een punt te halen'

13 december 2019 09:25

Dick Advocaat vond de nederlaag tegen FC Porto onnodig. Dat gaf hij aan in gesprek met RTL 7. "Er zat veel meer in. We hebben kansen gekregen om minimaal gelijk te spelen", aldus Advocaat. "Vooral de manier waarop we gespeeld hebben en de intentie waarop wij wilden zag er tegen zo'n ploeg toch wel heel aardig uit."

Volgens de trainer van Feyenoord werden de goals wel heel makkelijk weggegeven. "Dat was onnodig. We komen dan goed terug tot 2-2 en dan maken zij weer 3-2", gaf hij aan. "In de tweede helft zijn wij toch de ploeg met de beste kansen. Die moet je op dit niveau maken. Maar de instelling en bereidheid vond ik tegen zo'n ploeg wel aardig."

Advocaat had al verwacht dat er voor de aanvallers veel ruimte zou liggen. "Dat hadden we al vooraf aangegeven. Beide backs willen lopen, maar op een gegeven moment durfden ze dat niet meer", zei hij daarover. "Wij creëerden de kansen en de mogelijkheden. Het waren er niet veel, maar wel genoeg om minimaal gelijk te spelen."

Het voelde voor hem dan ook als een domper dat Feyenoord verloor. "Ik vond dat we het minimaal verdienden om hier een punt te halen", aldus Advocaat. "Dit geeft alleen maar goede moed voor de toekomst. Je ziet ook wat meer van de jongens die er nu inkomen. Maar als je toch ziet dat je tot de laatste minuut probeert om een gelijkspel te halen, vind ik dat toch positief."




Tags

advocaat bereidheid creeerden durfden moed porto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki