Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil selectie in winterstop versterken met nieuwe aanvaller'

9 december 2019 08:42 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil selectie in winterstop versterken met nieuwe aanvaller"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil de selectie in de winterstop versterken met een nieuwe aanvaller. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De club zal daarbij kijken in de categorie spelers die nog een ticket proberen af te de dwingen voor het EK van komende zomer. Na het duel tegen Vitesse bevestigde Dick Advocaat tegenover het AD de berichtgeving dat de club zich wil versterken. Hij gaf daarbij wel aan dat het gaat om één aanvallende impuls en niet meerdere. "Maar die zekerheid heb ik nog niet gekregen", aldus Advocaat.


Tags

advocaat vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Zoals we gewend zijn altijd achter de feiten aan lopen. Nu het seizoen alweer mislukt is en het enig haalbare Europees voetbal is haalt Feyenoord er straks weer een derderangs speler bij. Had beter opgelet toen Stengs nog betaalbaar was.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Trap die zogenaamde scoutingclowns bij Feyenoord eruit en haal die scouts bij Heereveen op!9Gaat nooit gebeuren helaas)Ze zijn net als ons armzalige kabinet vooruitkijken ho maar.Maar ik hoop echt dat ze nu een keer een zekerheid halen in de spits want hoe het nu gaat is gewoonweg zielig.
+1/-0

9 maanden geleden
Waarschijnlijk zal Feyenoord de selectie versterken met een spits van het kaliber ANGELOS CHARISTEAS , zo'n dunk hebben we toch allemaal van wat er nu zit aan bestuur ?
+1/-2

9 maanden geleden (gewijzigd)
Waarschijnlijk een spits. Die wilden ze al halen (stond in de startblokken) als stoffel Tapia de schildpad gewoon naar Spartak Moskou was gegaan met een mooie transfersom voor ons en een popsterrensalaris voor hem. Hoe kon hij dat in godsnaam weigeren?? En anders Linssen dan nu alvast vastleggen met nog een paar maanden contract heeft veel rendement. We hadden Vincent Janssen moeten halen begin seizoen. Verdient veel in mexico nu uiteindelijk na lang zoeken, maar die hadden we toch wel over kunnen halen? Transfersom was maar 8m. Had dan veel salaris gekost maar kan op 4 plekken spelen en levert echt wel veel rendement.
+1/-0

9 maanden geleden
Komt vast een topper uit de koker van Arnesen, die heeft bij HSV en Anderlecht al laten zien hoe je een topclub het laatste duwtje geeft, naar beneden wel te verstaan.
+1/-1

 
9 maanden geleden
hebben we dan gelukkig bij Feyenoord geen last van :P
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Gokkie een spits die al een tijdje geen wedstrijd heeft gespeeld , die graag na de wk wil ... in het geel en blauw speelt ....zo eentje hebben we al... grgrgrggr nee toch .....
+1/-0

9 maanden geleden
Het zal wel iemand als Michiel Kramer worden.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci arnesen azarkan beek besmettingen corona danall drenthe ebecilio feyenoordopnummer fraser gio hanegem herik hns jonk jorgensen jorien kokcu kuip kuyt onderonsje senesi silva summerville titel wehrmann wiel