Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Het is altijd balen als spits als je niet weet te scoren'

8 december 2019 14:48

In gesprek met Fox Sports gaf Nicolai Jørgensen aan een dubbel gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd. "Mijn lichaam voelt goed, dat is belangrijk", aldus Jørgensen. "Maar het is altijd balen als spits als je niet weet te scoren. Zeker die laatste kans. Dat is altijd klote, maar je kan alleen maar door blijven gaan en zorgen dat hij volgende keer wel zit."

Vlak voor tijd leek de Deen een niet te missen kans te krijgen. "Nu ik het terug zie, lijkt het zelfs voor mij makkelijk. Op dat moment wilde ik de bal eenvoudig over de keeper schieten, maar raakte ik hem veel te hard", gaf hij aan. "Dit is niet iets wat je kan wijten aan een gebrek aan ritme. Dit is gewoon een kans die moet zitten. Het was van mij niet goed genoeg, maar uiteindelijk moeten we alle positieve dingen meenememen en zorgen dat we volgende keer wel scoren."

Jørgensen merkt dat hij steeds beter begint te worden. "Ik heb nu negentig minuten kunnen spelen. Het is altijd moeilijk om negentig minuten te kunnen spelen, zeker als je zo hard werkt", zei hij daarover. "Als ik gescoord zou hebben, zou dat het mooiste gevoel ter wereld zijn. Nu ben ik erg boos, maar donderdag moeten we weer. Weer negentig minuten spelen en mijn best doen voor het team."


Tags

fox meenememen overgehouden wijten

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

adequate advocaat assaidi ayoub bannis benig berghuis bijlow blaak bodegom chong emnes eredivisie fer feyenoordopnummer geertruida gemeente herik jong jorgensen jorien karsdorp kokcu martina narsingh nrc paspoort ramesoe reserves wanbeleid