Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Marsman: 'Achteraf kun je zeker zeggen dat dit niet slim was'

8 december 2019 14:42

Nick Marsman vervulde vooral in de beginfase van de wedstrijd een grote rol. "Het was een hoge bal. Een geblokt schot die omhoog ging. Ik zag Bazoer op me af komen en voor mijn gevoel zou de bal net achter hem vallen. Achteraf kun je zeker zeggen dat dit niet slim was", aldus Marsman in gesprek met Fox Sports. "Je ziet hem met zijn rug op mij afkomen. Hij wil zijn lichaam er in zetten. Als ik er dan omheen ga, hoeft hij maar een zetje te zetten en hij heeft de bal vrij. Voor mijn gevoel kwam hij een beetje boven hem. Dan is het lastig als hij op me inloopt. Uit een reflex wilde ik in een rechte lijn naar de bal, maar liep hij in de weg."

De doelman wist de strafschop vervolgens wel te keren. "Gelukkig wel ja", gaf hij aan. "Met die nieuwe regel is het tegenwoordig supermoeilijk om echt op de doellijn te blijven staan op het laatste moment. Dat deed ik volgens mij met één been en ging ik met de ander. Maar ik dacht dat hij opnieuw genomen zou worden."

Marsman heeft de afgelopen weken puur kunnen genieten. "Ik voel me weer een beetje voetballer en dat doet me heel goed. Doelman van Feyenoord is toch prachtig?", zei hij daarover. "Als je kijkt naar de kansen die je in de tweede helft krijgt, moet je uiteindelijk wel winnen hier. Je geeft weinig weg, dat is wel een goed teken. In de eerste helft vond ik het slecht van ons, maar de tweede helft was iets beter. Je hoopt dan dat ie binnen valt, maar het mocht niet zo zijn."


Discussieer mee op de forums


Tags

marsman afkomen bazoer beginfase doellijn fox geblokt inloopt rechte supermoeilijk zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak bozenik buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil sterren toornstra troost vangt wolfswinkel