Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Een nieuwe trainer betekent nieuwe kansen'

6 december 2019 20:39 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Tyrell Malacia: "Een nieuwe trainer betekent nieuwe kansen"; image source: Pro Shots

Tyrell Malacia geeft in gesprek met RTV Rijnmond aan blij te zijn dat hij weer speeltijd krijgt bij Feyenoord. De linksback begon het seizoen nog op de bank. "Het was natuurlijk moeilijk. Op een gegeven moment moet je het wel accepteren en hard blijven trainen. Dat heb ik gedaan in de tussentijd", aldus Malacia. "De kans komt sowieso altijd weer en als die dan komt, moet je hem grijpen. Ik heb nog niet veel wedstrijden gespeeld, maar het gaat elke wedstrijd weer beter."

De trainerswissel bij Feyenoord pakt voor de linksback uitstekend uit. "Een nieuwe trainer betekent nieuwe kansen. Opnieuw jezelf kunnen laten zien en je laten bewijzen. Zo denkt iedereen er over denk ik", zo geeft hij aan. "Hij spreekt me vaak aan in positieve zin. Ik denk dat hij me daarmee probeert te helpen."

De speelwijze van Dick Advocaat bevalt Malacia ook heel goed. "Hij heeft een bepaald zicht daarop en een bepaalde visie. Daar kom ik ook vaak in voor. Daar ben ik zeker blij mee", zegt hij daarover. "Ik ben blij dat we dit mogen doen en ik dit volgens de trainer ook goed doe. Het zal helemaal aan mezelf liggen hoe lang ik mag blijven staan. Ik wil dit vast houden. Ik blijf gewoon mijn best doen en laat de trainer zien dat ik wil blijven staan."

Meer op RTV Rijnmond
Tags

malacia tyrell advocaat rijnmond tussentijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Een echte snotneus deze Malacia. Vertelt niets nieuws , zoals 98% van alle voetballers trouwens. Heeft er 1000 woorden voor nodig om te melden dattie het fijn vindt om speeltijd te krijgen.

Echt een treurig resultaat van de huidige mediatraining.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ach, bij Malacia heb ik in ieder geval het gevoel dat hij er altijd vol voor gaat. In tegenstelling tot Haps, die ik in potenrie wel een veel betere linksback vind
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.672 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki