Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Sinisterra: 'Ik denk dat ik een mooie band heb met de fans'

6 december 2019 18:27 - Feyenoord TV
Foto: Pro Shots

Luis Sinisterra: "Ik denk dat ik een mooie band heb met de fans"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Feyenoord TV geeft Luis Sinisterra aan erg blij te zijn met de steun die hij krijgt van de Feyenoord-supporters. "Ik denk dat ik een mooie band heb met de fans en ik moet daar alleen maar dankbaar voor zijn. Ik wil hen elke week laten zien wat ik in huis heb", aldus Sinisterra. "Ik krijg hier heel veel zelfvertrouwen van en ook veel zin om te laten zien wat ik waard ben in iedere wedstrijd."

De Colombiaan voelt zich sinds zijn komst bij Feyenoord al goed. "Ik ben altijd goed opgevangen bij de club", zo geeft hij aan. "Vorig jaar was om te wennen en te groeien. Ik moest nog veel leren. Dit seizoen wil ik meer speelminuten maken en ik dank God voor die minuten."

Sinisterra moest wel erg wennen aan het weer. "Ik heb het nog nooit zo koud gehad. Ik heb ook nog nooit gespeeld als het zo koud was", zegt hij daarover. "Ik moest ook wennen aan de taal. Ik heb beetje bij beetje geleerd om te communiceren met mijn teamgenoten en de trainers."

Door zijn goede spel werd de aanvaller ook opgeroepen voor het nationale elftal van Colombia. "Dat is een droom die uitkomt", aldus Sinisterra. "En ook de uitkomst van de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik hoop op dezelfde weg door te blijven gaan en ik weet dat er dan nog veel mooie dingen gaan komen."


Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra colombia colombiaan communiceren doorgemaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak bozenik buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil sterren toornstra troost vangt wolfswinkel