Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten: Radoi en Kim gelinkt aan Feyenoord

9 juni 2003 22:42

Verslaggever: K

Dit weekend werden weer twee spelers aan Feyenoord gelinkt. Of de geruchten betrouwbaar zijn, is zoals vaak maar de vraag. In beide gevallen zijn er diverse vraagtekens bij te zetten. De Roemeense spelersmanager Becali, vaak in de media vanwege zijn uitspraken over mogelijke transfers, noemde Feyenoord als een van de geinteresseerden in de centrale verdediger van het Roemeense nationale elftal, Mirel Radoi. De Roemeen is een absolute topper en lijkt op voorhand onhaalbaar. Lazio en Olympique Marseille zouden ook in de markt zijn voor de Roemeen, volgens de altijd spraakmakende manager.

In Korea meldde een doorgaans zeer betrouwbare journalist van Hankooki dat Rob Baan In Korea zou hebben gesproken met zaakwaarnemer Lee om te informeren naar de mogelijkheid van een transfer van Dong-hyun Kim naar Feyenoord of Excelsior. Ondanks de betrouwbaarheid van de journalist lijkt het bericht op zijn minst twijfelachtig, aangezien de zaakwaarnemer dezelfde is als die van Nam-il Kim. Onlangs was die voor de afronding van de periode van Kim bij Excelsior nog bij Feyenoord, waarbij Feyenoord dus nog alle tijd had om over Dong-hyun Kim te spreken. De 20-jarige diepe spits is overigens wel zeer talentvol.

Meer op




Tags

kim radoi dong excelsior hyun korea roemeen afronding baan becali betrouwbaarheid geinteresseerden hankooki lazio lee marseille mirel spelersmanager spraakmakende talentvol topper twijfelachtig voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.495 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda