Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw onderzoek UEFA vanwege afsteken vuurwerk

2 december 2019 20:31 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Opnieuw onderzoek UEFA vanwege afsteken vuurwerk; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt de UEFA dat het opnieuw een onderzoek in gaat stellen naar Feyenoord. De club riskeert een nieuwe straf omdat supporters tijdens het thuisduel tegen Rangers FC wederom vuurwerk afstaken en trappen bezet hielden. Feyenoord heeft al diverse boetes ontvangen vanwege het afsteken van vuurwerk en is om die reden ook bestraft met een uitwedstrijd zonder publiek. De club is tegen die straf wel in beroep gegaan.

De zaak over de thuiswedstrijd tegen Rangers FC zal pas op donderdag 27 februari plaats vinden. Dan weet de club pas of er een nieuwe straf gaat volgen.

Meer op UEFA.com


Tags

vuurwerk uefa rangers beroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Te gek voor woorden idd die gekken maar bij andere clubs gebeurt dit ook heel veel en vaak wel gekkere dingen. Weet iemand of dat ook allemaal onderzocht en bestraft wordt? Dan zouden er elke ronde ca 10 onderzoeken zijn. Porto uit fans kun je vergeten uiteraard.
+2/-0

6 maanden geleden
Die gekken die keer op keer vuurwerk afsteken zijn geen supporters. Die maken de club naar de kloten! Zet desnoods vuurwerk speurhonden in, en straf die gasten eens een keer goed aub!!
+1/-1

 
6 maanden geleden
Het vuurwerk was georganiseerd met feyenoord .
Dus als je wat zegt ....
+1/-0

 
6 maanden geleden
Zal wel niet over dat vuurwerk gaan😉
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.352 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe