Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Marsman: 'Voor mij is het wel fijn dat ik wat te doen had'

1 december 2019 19:12

In gesprek met Fox Sports gaf Nick Marsman aan blij te zijn dat hij tegen PEC Zwolle weer in het het veld mocht staan. "Je wil gewoon graag spelen. Als je dan een wedstrijd mag spelen, is dat fantastisch", aldus Marsman. "In de eerste helft dat ik daar gaan we weer, niets te doen krijgen en dan zal er opeens eentje in vliegen. Voor mij is het wel fijn dat ik wat te doen had en zo het team had kunnen hebben."

Marsman ging verder: "Op papier ben ik derde keeper en dan krijg je niet vaak de kans om er in te komen. Als je dan de kans krijgt, wil je je wel kunnen laten zien. Je bent als keeper dan wel afhankelijk van de ballen die je krijgt. In de tweede helft was ik wel blij met de ballen die ik gekregen heb."

De doelman gaf aan van afgelopen week genoten te hebben. "Hier doe je het voor natuurlijk, voetballen", zei hij daarop. "Ik heb er lang opgewacht. Je beleeft het dan in een roes. Ik hoop dat dat nog even aanhoudt."


Discussieer mee op de forums


Tags

marsman aanhoudt beleeft fox pec roes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis besiktas bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht