Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik vond de tweede helft wel echt slecht'

1 december 2019 19:01

In gesprek met Fox Sports was Steven Berghuis het gedeeltelijk eens met de opmerking dat voor nu de drie punten het belangrijkst zijn. "Want je mag nog wel kritisch zijn over met name de tweede helft", aldus Berghuis. "Ik weet niet wat er was. De veldbezetting was zo zwak in de tweede helft. Ik denk persoonlijk omdat we achterin twee man over hadden. Maar daar zijn beelden voor om er van te leren en er beter van te worden, maar ik vond de tweede helft wel echt slecht."

Feyenoord speelde in de eerste helft nog uitstekend. "We hebben toen veel kansen gecreëerd. We hadden ook veel lopende mensen. Alleen één goal is te weinig", zo gaf hij aan.

De aanvoerder kreeg de vraag of de conclusie is dat Feyenoord nog een lange weg te gaan heeft om stabiel te blijven. "Dat lijkt me wel duidelijk", zei hij daarover. "We hebben het daar gewoon moeilijk mee. We hebben fases in de wedstrijd waarin het best goed is, maar over de hele wedstrijd is dat niet genoeg. Wel genoeg om met 1-0 van Zwolle te kunnen winnen, maar als je met Feyenoord naar toe wil waar Feyenoord hoort moet dat veel beter."


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis fox lopende stabiel veldbezetting

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yoda