Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik vond de tweede helft wel echt slecht'

1 december 2019 19:01

In gesprek met Fox Sports was Steven Berghuis het gedeeltelijk eens met de opmerking dat voor nu de drie punten het belangrijkst zijn. "Want je mag nog wel kritisch zijn over met name de tweede helft", aldus Berghuis. "Ik weet niet wat er was. De veldbezetting was zo zwak in de tweede helft. Ik denk persoonlijk omdat we achterin twee man over hadden. Maar daar zijn beelden voor om er van te leren en er beter van te worden, maar ik vond de tweede helft wel echt slecht."

Feyenoord speelde in de eerste helft nog uitstekend. "We hebben toen veel kansen gecreëerd. We hadden ook veel lopende mensen. Alleen één goal is te weinig", zo gaf hij aan.

De aanvoerder kreeg de vraag of de conclusie is dat Feyenoord nog een lange weg te gaan heeft om stabiel te blijven. "Dat lijkt me wel duidelijk", zei hij daarover. "We hebben het daar gewoon moeilijk mee. We hebben fases in de wedstrijd waarin het best goed is, maar over de hele wedstrijd is dat niet genoeg. Wel genoeg om met 1-0 van Zwolle te kunnen winnen, maar als je met Feyenoord naar toe wil waar Feyenoord hoort moet dat veel beter."


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis fox veldbezetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak bozenik buitenlucht danall dirkteur fox hanegem hassel hemel herik hns jorgensen jorien kelly kokorin kuip lens narsingh ozyakup ruil senesi toornstra vangt