Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Straks in mei, dan volgt pas de afrekening'

30 november 2019 10:20 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Straks in mei, dan volgt pas de afrekening"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat heeft nog alle vertrouwen dat Feyenoord zich ook dit seizoen weet te kwalificeren voor Europees voetbal. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Straks in mei, dan volgt pas de afrekening. Niet nu", aldus Advocaat. "Daarom zei ik ook dat ik de wedstrijd tegen FC Groningen helemaal niet bepalend vond voor onze status."

Feyenoord staat momenteel op een tiende plaats in de competitie. De achterstand op nummer vier sc Heerenveen is echter maar drie punten. "Ik denk echt dat we aan het einde van de rit gewoon op een plek staan die ons naar Europees voetbal brengt of kan brengen", zo geeft Advocaat aan.




Tags

advocaat groningen heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Waarom is stam dan opgestapt?
+1/-0

4 jaar geleden
Wat moet hij dan zeggen nee natúúrlijk niet . Terecht dat hij nog alle vertrouwen heeft...straks een spits halen. En we word en derde.. abc tje
+1/-0

4 jaar geleden
Dick heeft volkomen gelijk, ook al is deze selectie niet top een plaats bij de eerste vier is gewoon heel goed mogelijk.
+1/-0

4 jaar geleden
Tsjah Dickie , plek 7 KAN je ook naar Europees voetbal brengen. . Desondanks geloof ik nog wel in plek 3 of 4. PSV is rijp voor de sloop ook al zijn hun beste spelers weer terug. Van Bommel weet de groep absoluut niet te motiveren.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki