Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hadden die kansen gewoon moeten killen'

28 november 2019 22:06

In gesprek met RTL 7 gaf Jens Toornstra aan zwaar teleurgesteld te zijn over het resultaat. "In de eerste helft hebben we erg goed gespeeld en hebben we veel kansen gecreëerd. Het enige puntje van kritiek daar is dat je 2-0 of 3-0 voor moet staan bij rust", aldus Toornstra, die een beetje gelukkig voor de openingstreffer zorgde. "Die momenten heb je ook soms nodig. Ik vond ons daarvoor ook goed spelen, maar na die goal zag je dat er nog meer energie vrij kwam. Dan zie je wat wij als team kunnen en wat wij te weinig laten zien dit seizoen."

De middenvelder kreeg de vraag of hij dit niveau had verwacht omdat Feyenoord vier basisspelers moest missen. "Je weet dat het in avondwedstrijden in De Kuip in Europees verband iets extra's los maakt. Dat zag je vandaag ook", zei hij daarover. "We hebben zeker goed gespeeld, maar in de tweede helft krijg je een halve voorzet die er in vliegt en dan zie je dat de energie een beetje wegebt."

Toornstra ging verder: "Het is denk ik iets mentaal. Je moet proberen om de energie die we voor de goal hadden weer terug te vinden en dat hebben we niet gedaan. Je krijgt dan ook nog de 1-2. Daarna hebben we het nog redelijk gedaan, maar we hadden het in de eerste helft al dood moeten maken en die kansen gewoon moeten killen."
Tags

toornstra killen avondwedstrijden dood kuip puntje wegebt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki