Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Marsman: 'Het is een mooi moment om Europees te spelen in een volle Kuip'

28 november 2019 21:58

Nick Marsman kreeg in gesprek met RTL 7 de vraag wanneer hij hoorde dat hij zou gaan keepen. "Kenneth gaf gisteren aan dat hij het niet zou gaan redden. Dat was voor mij goed natuurlijk", aldus Marsman, die voor rust niets te doen had. "We deden het heel goed. Dat is een compliment naar de ploeg natuurlijk dat je niet veel te doen krijgt. Helaas maken we er dan ook maar één. In de tweede helft denk je dat je op dezelfde manier zo verder gaat, maar helaas vallen er twee zo binnen."

De doelman vond niet dat hem iets te verwijten viel bij de tegendoelpunten. "Nee, hij kopt ze fantastisch binnen. Bij de voorzetten kon je niet komen", zo gaf hij aan. "Het is extra zuur dat je jezelf wil onderscheiden en je de kans krijgt, maar je er dan weinig aan kan doen."

Uiteindelijk hield Marsman een dubbel gevoel over aan het duel. "Aan de ene kant heb je een trots gevoel. Het is een mooi moment om Europees te spelen in een volle Kuip", zei hij daarover. "Aan de andere kant wil je winnen en wil je jezelf onderscheiden. Dat is beiden niet echt gelukt."




Tags

marsman kuip zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda