Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het is zo balen dit'

28 november 2019 21:39

In gesprek met RTL 7 gaf Steven Berghuis aan erg te balen van het resultaat tegen Rangers FC. "We hebben er echt met z'n allen voor gevochten", aldus Berghuis. "In de tweede helft duurde het alleen zo lang met keuzes maken, waardoor je niet tussen de linies kon spelen. Het is zo balen dit."

Feyenoord kreeg in de eerste helft voldoende mogelijkheden om het duel al te beslissen. "Je bent er. Je bent dan wel afhankelijk van de paal en de keeper, maar we creëerden ze wel in ieder geval", zo gaf hij aan. "De eerste helft was gewoon goed, maar de tweede helft duurde zo lang qua keuzes. Je helpt ze daarmee gewoon in de wedstrijd."

De aanvoerder werd gevraagd of er ondanks de wedstrijd nog wel vertrouwen was in overwintering. "Op dit moment niet. Ik ben er nu goed ziek van. We hadden gewoon moeten winnen hier", zei hij daarover.




Tags

berghuis creeerden rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda