Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Een verrassing is altijd mogelijk'

27 november 2019 16:38

Volgens Dick Advocaat zal Feyenoord het donderdag loodzwaar gaan krijgen. Dat gaf hij aan op de persconferentie woensdagmiddag. "Ik heb de eerste wedstrijd tegen Feyenoord gezien en ook nog enkele andere wedstrijden. Ze hebben een heel goed team", aldus Advocaat. "Dat zeg ik niet omdat we morgen tegen ze spelen, maar in Nederland onderschatten ze nog altijd het Schotse voetbal. Celtic en Rangers zijn gewoon Europese topteams. Individueel zijn ze heel sterk. Bijna alle spelers zijn international. Het zal voor ons heel erg moeilijk worden."

Bang voor onderschatting binnen zijn selectie is hij niet. "Ze hebben in de eerste wedstrijd al laten zien hoe gaat ze zijn. Er was maar één team die aan het dicteren was en dat was Rangers", zo gaf hij aan. "Maar uit en thuis is natuurlijk wel altijd anders. Ook voor Rangers."

Advocaat was zelf eerder trainer van Glasgow Rangers. Het zal voor hem de tweede keer worden dat hij tegenover zijn oude club staat, nadat hij dat eerder al deed als trainer van Zenit St. Petersburg. "Ik heb altijd vertrouwen in een goed resultaat, maar die eerste avond had ik wel meer vertrouwen. Maar een verrassing is altijd mogelijk", zei hij daarover toen hem werd gevraagd of hij vertrouwen heeft in de wedstrijd.


Tags

advocaat rangers celtic glasgow loodzwaar nederland onderschatting petersburg schotse zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek bestlander botteghin bundesliga cariere conteh dickie diemers edirin fer frankrijk hamburg hanegem hassel herstructureren johnston jong kuip linssen onzin pauli petrovic ramesoe sabau schelvis senesi