Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Koevermans: 'Wij willen komende seizoenen structureel meedoen om de prijzen'

26 november 2019 10:29
Foto: Pro Shots

Mark Koevermans: "Wij willen komende seizoenen structureel meedoen om de prijzen"; image source: Pro Shots

Koevermans gaf dinsdagochtend op de officiële presentatie aan vereerd en trots te zijn dat hij nu officieel algemeen directeur van Feyenoord is. Hij benoemde enkele speerpunten die beschreven zijn en begon over het al dan niet nieuwe stadion. "We moeten komende maanden als directieteam een beslissing nemen over het nieuwe stadion. Wat ons betreft staat nog overeind wat we afgelopen jaren gezegd hebben: het moet goed zijn voor Feyenoord", zo gaf hij aan. "We hopen dat het stadion er komt, maar op voorwaarde dat het goed is voor Feyenoord."

Het tweede speerpunt zijn de sportieve prestaties. "Wij willen komende seizoenen structureel meedoen om de prijzen. Dat kan alleen als er een financiële injectie plaats zal vinden binnen Feyenoord. Dat staat los van een eventueel nieuw stadion. We kijken daarin naar diverse opties. Dat kan met buitenlandse of binnenlandse investeerders. Daar zijn we nu druk mee bezig", aldus Koevermans. "Het allerbelangrijkste is dat dat we geenszins van plan zijn om Feyenoord te gaan verkopen. Feyenoord is van Feyenoord. Het is onze ambitie dat dat van Feyenoord blijft. We zullen op andere manieren proberen om het kapitaal of een financiële injectie binnen de club te krijgen en zo weer om de landstitel te kunnen strijden."

Feyenoord wil met alle elftallen zo hoog mogelijk kunnen voetballen, ook met Jong Feyenoord. "We hebben daarom de ambitie om zo snel mogelijk in de voetbalpiramide toe te treden met uiteindelijk als doel om in de Keuken Kampioen Divisie te komen", zei de algemeen directeur daarover. "Er zijn op de achtergrond al gesprekken met de KNVB over. Hoe dat precies gaat verlopen moeten we even afwachten. Dat gaan de komende maanden uitwijzen."


Tags

koevermans jong kapitaal knvb landstitel voetbalpiramide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Ben benieuwd, laat me graag verrassen met wat er gaat gebeuren.
+4/-0

8 maanden geleden
Minstens 50 miljoen binnenhalen, het liefst honderd. En intelligente spelers halen, domme dravers hebben we genoeg.
+2/-0

8 maanden geleden
Teksten zijn altijd goed..jammer had liever een fris gezicht gezien..
+2/-1

8 maanden geleden
Laat het maar gebeuren, ik sta te popelen maar moet het eerst allemaal zien.
+1/-0

8 maanden geleden
De man die afgelopen jaren als Commercieel Directeur voor een nieuwe shirt-/hoofdsponsor was aangewezen op één persoon die via handige constructies de club aan miljoenen hielp, gaat ons nu tientallen miljoenen bezorgen?!

Ik ben erg benieuwd, maar ik heb er een hard hoofd in. Mark Koevermans heeft zich als CD niet bewezen als geweldenaar, ik denk dat hij als AD niet opeens een topper zal blijken.
+2/-1

8 maanden geleden
Woorden, woorden, woorden, nu Uw daden nog mijn heer Koevermans, daar zult U op worden afgerekend.
+1/-1


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek bestlander botteghin bundesliga cariere conteh dickie diemers edirin fer frankrijk hamburg hanegem hassel herstructureren johnston jong kuip linssen onzin pauli petrovic ramesoe sabau schelvis senesi