Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Ik zie hem pas op het allerlaatste moment'

24 november 2019 15:36

Jens Toornstra vond dat Feyenoord had gevochten voor de overwinning. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "We stonden zoals we wilden staan. We hebben weinig weggeven. Alleen in balbezit waren we erg slordig", aldus Toornstra. "Ook als ik naar mezelf kijk. Een paar keer balverlies waar het helemaal niet had gehoeven. We hadden er meer uit kunnen halen."

Het lag volgens de middenvelder niet alleen aan het spel van FC Groningen. "Het lag ook aan de passing zelf. Dat kon allemaal wat beter, strakker en zuiverder", zo gaf hij aan. "Maar zulke dagen zitten er ook wel eens tussen. Dan moet je veel strijd leveren en zorgen dat je op die manier een resultaat haalt. Het is zonde dat ik die penalty veroorzaak, waardoor het 1-1 wordt."

Toornstra vond dat hem weinig te verwijten viel bij de strafschop. "Ik zie hem pas op het allerlaatste moment. Ik wilde de bal raken. Hij doet het gewoon slim", zei hij daarover. "Ik had niet heel veel anders kunnen doen. Ik wil gewoon de bal spelen, maar daar kopen we weinig voor. Het is gewoon pech denk ik."




Tags

toornstra balverlies fox groningen passing veroorzaak zuiverder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer