Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement Feyenoord: 'Onacceptabel dat binnen de Academy mensen met een grote staat van dienst worden beschadigd'

22 november 2019 20:49 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Statement Feyenoord: "Onacceptabel dat binnen de Academy mensen met een grote staat van dienst worden beschadigd"; image source: Pro Shots

Via een verklaring op de officiële website neemt Feyenoord afstand van een artikel in het Algemeen Dagblad dat komende zaterdag zal verschijnen over de jeugdopleiding van de club. "Het is onacceptabel dat binnen de Academy mensen met een grote staat van dienst worden beschadigd, die in de voorbije jaren een grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van talent en dat nog steeds doen. Hetzelfde geldt overigens voor de mensen die nog maar kort in dienst zijn", zo begint de verklaring.

Volgens de club staan de deuren van de Academy voortdurend open voor iedereen en zijn er uitnodigingen geweest om te komen kijken. De betreffende schrijver van het artikel kwam echter niet en wilde ook niet door de club geïnformeerd worden. "Het is kwalijk te noemen dat iemand die geen onderzoek doet en alleen anonieme bronnen opvoert, zo onze mensen op de Academy beschadigt", zo wordt aangegeven. "Vanaf de buitenkant oordelen zonder enig contact is te makkelijk. We vinden het belangrijk om met deze reactie te onderstrepen dat we achter onze mensen en hun werkwijze staan."

Meer op Feyenoord.nl
Tags

academy statement

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ach eerst is NRC en nu het AD allebei zonder HOOR & WEDERHOOR.
En als er gevraagd wordt om te komen naar 1908.....dan kom je niet....Dat is lekker gemakkelijk!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Er zal toch wel een kern van waarheid in zitten Willem.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat zal wel zo zijn, maar ga dan gewoon ECHT om de tafel zitten. Stel vragen en maak er een journalistiek top stuk van. Dit is achterbaks! Dit is echt het AD weer. De Telegraaf doet dat toch echt anders.
+2/-0

4 jaar geleden
Helaas waar rook is is vuur.
Het is schrijnend om te moeten constateren dat de jeugdopleiding, de levensader van elke club, bij Feyenoord momenteel niet goed functioneert.
Doorlichten deze organisatie, luisteren naar de betrokkenen, zowel spelers, trainers als leiding, en maatregelen nemen.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij is dit ook een cultuurvraagstuk waarbij helaas geldt, dat de mensen die het hards schreeuwen de macht hebben. Helaas zijn dat niet altijd de slimsten binnen een organisatie. De puzzelstukjes vallen nu in elkaar van wat er zich de afgelopen jaren heeft afgespeeld achter de schermen. De resultaten vertalen zich 1:1 naar het veld. Nu ook een vent zijn als je verantwoording af moet leggen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Al eerder aangegeven dat de gehele organisatie doorgelicht en aangepast moet worden.
TD is nu ingevuld, lijkt me een kundig persoon met in ieder geval veel ervaring, nu nog een vaste AD aanstellen of aantrekken en analyseren waar het mis is gegaan de laatste decennia.

Puin ruimen en overnieuw beginnen het zal moeten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik hoor dus echt NIEMAND over het journalistieke gehalte a la VI, Story, Weekend, Privé. Wees een vent en ga met de verantwoordelijken om de tafel zitten. Dit is echt een PRULLARIA van de bovenste soort. Regel 1 Hoor en Wederhoor mis ik 100% . Bij een beetje krant zal dit nooit geplaast worden!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Eens dat hoor en weder hoor toegepast moet worden in deze maar je kan ook niet blind zijn voor de terug lopende kwaliteiten in de jeugdopleiding.
Alle respect voor de voetbal prestaties van Kuit maar als trainer blijkt hij niet veel toe te voegen, zie de resultaten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Klopt maar voorlopig vind ik dit een flut stuk die totaal niet onderbouwd wordt en maar graag de zaterdagsbijlage verkocht ziet worden. Nee je kunt lullen over de Telegraaf - ook mediapartner - maar van een veel beter ( sport) niveau.
+2/-0

4 jaar geleden
Gelul ze functioneren gewoon niet dst mag en sterker noch dat moet gezegd worden. Deuren en ramen open en de bezem erdoor heen..
+2/-0

4 jaar geleden
Kan Arnesen niet alvast her en der komen koekeloeren zodat hij meteen aktie kan ondernemen als hij aan het roer zit? Ben op de open dag na al lang niet meer in de Kuip geweest, maar Feyenoorder ben je voor het leven. En het andere gezegde wordt met de dag pijnlijker. Namelijk; Feyenoorder ben je niet voor de lol. 🙁
+1/-0

4 jaar geleden
Het is mooi dat je, als club, de mensen in bescherming neemt. Zeker als het niet waar is. Maar stel dat het wel waar is durf je dan ook de mensen daarop aan te spreken en weg te sturen? Want dat er iets aan de hand is zal duidelijk zijn. De jeugd klaagt en presteert niet meer zoals we verwachten. Maar hebben we wel talent? Waarom mag Dirk Kuijt trainer zijn van je talenten. Dirk is een werker, een knokker maar als er werkelijk voetbal talent is kan hij dat volgens mij niet behappen. Voor alle standaard elftallen moet je de beste trainers zetten en met alle respect voor Dirk, hij heeft het niet. En dat komt misschien wel door te veel randzaken die niet in het belang zijn van de groep.
+2/-0

4 jaar geleden
Met Koevermans (oud tennisser) zal het allemaal veel beter gaan met Feyenoord. Ik zie die man al spreken op de jaarvergadering van de KNVB, die zal Jorien's speeches doen verbleken...
Wat een zwaktebod van een zwalkende Raad van Commissarissen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.719 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki