Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zwaar gestraft door UEFA met uitwedstrijd zonder eigen supporters

21 november 2019 18:46 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zwaar gestraft door UEFA met uitwedstrijd zonder eigen supporters; image source: Pro Shots

Feyenoord zal het komende maand in het uitduel tegen FC Porto moeten doen zonder supporters. Dat meldt de club via de officiële website. Feyenoord is gestraft door de UEFA vanwege gebeurtenissen tijdens het uitduel tegen BSC Young Boys. Vanwege onder meer het afsteken van vuurwerk, het aanbrengen van vernielingen, het veroorzaken van wanordelijkheden en het gooien van voorwerpen is de club gestraft met een uitwedstrijd zonder supporters. Bovendien heeft de club ook een geldboete ontvangen van 55.000 euro.

De clubleiding heeft meer informatie opgevraagd bij de Europese voetbalbond en zal afhankelijk van die informatie beslissen of het in beroep gaat tegen de straf.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

uefa beroep porto vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Een jaar volledige Europese uitsluiting komt weer dichterbij. Het vuurwerk thuis tegen YB en straks natuurlijk tegen Rangers, pffff, hou mijn hart vast.
+1/-0

4 jaar geleden
Ze leren het nooit!! Welke straf er ook gegeven wordt.
Het is een (maatschappelijk) probleem. Deze gasten zijn
geen (Feyenoord) supporters. Ze zijn alleen maar op zoek
sensatie en media aandacht.
+1/-0

4 jaar geleden
anton.v.veghel.
Ja ik heb de supporters,gewaarschuwd hier voor op instagram maar gaan gewoon door om de club kapot te maken.maa Feyenoord ga in beroep zoals ze bij 020 doen tot aan cas.maak die UEFA langzaam kapot die zijn zo corrupt als ze groot zijn.succes.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.148 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg