Transparent
Inloggen
Sluiten

Robert Eenhoorn: 'Feyenoord is nooit concreet geworden'

17 november 2019 23:26 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

Robert Eenhoorn: "Feyenoord is nooit concreet geworden"; image source: Pro Shots

Zondagavond werd Robert Eenhoorn in Studio Voetbal gevraagd naar een mogelijke overstap naar Feyenoord als algemeen directeur. "Dat is nu niet aan de orde", aldus Eenhoorn. "Ik praat met iedereen in het voetbal, maar er is nooit iets concreet geworden. Ik ben met AZ bezig."

Verhalen dat het instorten van het dak van het stadion van AZ een overgang hebben tegengehouden kloppen niet. "Ik heb het vanaf april al gelezen, maar dat dak is volgens mij in augustus pas ingestort", zo gaf hij aan. "Mensen brengen die verhalen dan en dan moet ik er weer antwoord op geven. Het is veel handiger als de mensen die het zeggen voor de camera komen staan. Het is niet aan orde. Ik ben nu met AZ bezig."
Tags

eenhoorn dak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nou er wordt niet ontkent. Hij gaat niet zeggen ik ben in gesprek ( uit respect voor AZ)
+1/-0

4 jaar geleden
Je kan het lezen....als er is nog niet gesproken. Zelf lees ik het als negatief er is gesproken maar kwamen met lege handen en nul ideeën...typisch
+1/-0

4 jaar geleden
Ben wel benieuwd wat onze huidige bestuur hier van gaan maken.
+1/-0

4 jaar geleden
Kan uit de antwoorden van Eenhoorn niet opmaken of er wel of niet direct gesproken is over een, aanstaand, dienstverband bij Feyenoord.
Een wat dat betreft dus niets zeggend interview, deze man kan zo de politiek in.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb het gezien gisteren , en tis zoals hij het zegt : ze hebben gesproken maar er kwam niets concreets uit. Waarschijnlijk had Eenhoorn totaal geen trek in het rotzooitje dat Feyenoord heet. Maar dat noemt hij dan 'dat het niet aan de orde is '

Is wel zo politiek correct , had ik ook gedaan. Waarom mensen onnodig voor de kop stoten ?
+2/-0

4 jaar geleden
Het overtuigt mij allemaal niet. Het is te grijs, veel te grijs. Blijf maar in de regio Alkmaar. Wat we nu nodig hebben zijn personen die er resoluut de schouders onder zetten.
+1/-0

4 jaar geleden
Ongeacht wat Eenhoorn al dan niet (of wel) gezegd heeft; het is een blunder van jewelste dat Feyenoord niet zodanig slagvaardig is naar Eenhoorn toe dat hij niets meer te ontkennen heeft.

Natuurlijk, als hij komend seizoen pas verkast kan hij dat niet toegeven zolang hij AZ leidt, maar wat ik opmaak uit Eenhoorns woorden is dat er tot op heden nog niets concreets is geworden. Die man had allang vast moeten liggen!!

Feyenoord bevindt zich in een bestuursvacuum dat het bestaan van de club kan gaan bedreigen als er niet snel goede beslissingen worden genomen. Men is teveel bezig met het eigen belangen, met politieke spelletjes en ander ingewikkeld bestuurlijk gekonkel. En er lijkt maar één ding bij iedereen van belang voor iedereen die ich er tegenaan bemoeit; een luchtkasteel aan de horizon in de vorm van een nieuw stadion.

Een ongelooflijk hoofdpijndossier zul je bedoelen. Het houd de club in een wurggreep, en er moet NU wat gebeuren. Maar ondertussen wordt er NIETS besloten en nog gebeurt er nog minder.

AZ is Feyenoord al voorbij op technisch/sportief vlak, danzij een goede organisatie en een duidelijke visie. Gaan we wachten totdat ditzelfde geldt voor FC Utrecht en Vitesse? Of totdat AZ ook op andere gebieden Feyenoord overvleugeld?

Wat is ons cluppie ziek...
+2/-1

 
4 jaar geleden
Op basis waarvan moet deze man eigenlijk voorzitter worden?
+1/-0

 
4 jaar geleden
MiddenvelderT , Eenhoorn schatte het zodanig in dat het baantje bij AZ hem leuker leek dan bij Feyenoord aan de slag gaan. Waar hij vooral puin zou moeten ruimen en het stadiondossier kreeg toegewezen. Het stadiondossier misschien gedeeltelijk met een ander maar het kost energie. .

Die man heeft gelijk , wie heeft er nou zin in het baantje van AD bij Feyenoord ? Ja Mark Koevermans past wel op dit moment. Die zal het vast wel worden denk ik , goede keuze ook.

Maar dan toch weer ff zijn naam noemen : Kijk , zou van den Herik nog de baas zijn en het draaide zoals gewoonlijk SPORTIEF en FINANCIEEL goed , dan had Eenhoorn allang ja gezegd. Perfecte omstandigheden om te bouwen zogezegd , dan verruil je AZ wel voor Feyenoord. .
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat stadiondossier hangt als een molensteen om de nek van de club. De directie heeft het de afgelopen jaren misbruikt als excuus om de Kuip te laten verpieteren, als valse belofte dat het allemaal op den duur beter zal gaan met de club en vooral als prioriteit ten opzichte van beleidskeuze die de club op de kortere termijn in beter vaarwater hadden kunnen doen belanden.

Die stip aan de horizon schoof iedere keer weer verder vooruit en de directie was er zodanig druk mee (in woord nog meer dan in daad, zo leek het) dat de achterstanden op de concurrentie in de tussentijd steeds groter zijn geworden. En een aantal briljanten die het fundament van de club vormden naar de klote zijn geholpen door gebrek aan aandacht en visie.

Leuk hoor, dat Feyenoord City. Maar als we zo doorgaan speelt Feyenoord straks onderaan de middenmoot in het mooiste stadion van Nederland. Als de club uberhaupt nog bestaat.

Eenhoorn is DE man die de club op kortere termijn vlot kan trekken. Haal Eenhoorn en laat hem zijn werk doen, geef een ander (een commissaris of een ander directielid) dat stadiondossier. Je moet je NU iets doen aan de organisatie, structuur en visie zodat Arnesen de jeugdopleiding, scouting en Jong Feyenoord weer op het juiste niveau kan krijgen.

Zonder een plan op dat vlak daarvoor gaat Arnesen verzuipen, gaat er geen trainer succesvol zijn en zakt Feyenoord steeds verder weg.
+1/-0

4 jaar geleden
Haha het verhaal wordt steeds beter. Toon, wanneer kom je nu eens naar buiten met je plannen? Wat ik vrees is dat je helemaal geen plannen hebt en we bestuurlijk nu in het grootste gat gevallen zijn sinds het einde van de HCS tijd.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.299 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangifte acardipane afrika afrikaan arneslot bong dau demnaylive derksen discriminatie fries friesland geertruida gimenez hancko kaap kampioensjaar keo ket lich minteh rechtzaak snor thi timber ueda volkslied willykment yoda zerrouki