Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt nog altijd op Mark Koevermans als algemeen directeur'

14 november 2019 09:54 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt nog altijd op Mark Koevermans als algemeen directeur"; image source: Pro Shots

Voor Feyenoord is Mark Koevermans nog altijd de belangrijkste kandidaat om definitief de algemeen directeur van de club te worden. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. Ondanks dat er onder supporters van Feyenoord weerstand is tegen zijn benoeming, is Koevermans nog altijd in gesprek met de club over de voorwaarden. Mochten ze uiteindelijk toch niet tot een akkoord komen, zal hij wel voorlopig als ad-interim algemeen directeur op zijn positie moeten blijven, omdat Feyenoord volgens de reglementen een directeur moet hebben.

Frank Arnesen zal als de nieuwe technisch directeur van Feyenoord de vrije hand gaan krijgen om de selectie van het eerste elftal, de scouting én de jeugdopleiding anders in te gaan richten.

Sjaak Troost wil per 1 februari weer terugkeren in de raad van commissarissen. Het is echter niet duidelijk of het zo ver gaat komen. Niet iedereen binnen de club is ervan overtuigd dat een stap van directielid terug naar het controlerend orgaan de juiste is.


Tags

koevermans arnesen directielid reglementen troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Wat een raar gedoe zeg ... ( voor zover ik het echt kan bekijken) maar een Sjaak Troost die duidelijk niet goed gefunctioneerd heeft tijdens deze ad-intrim periode (geen spits, slecht aankopen, trainer weg gelopen of ontslagen, Tapia interview) moet straks zichzelf gaan evalueren nou ik weet wel wat er uit komt. Ja prima gefunctioneerd en is er nog koffie ... grgrggr of Mark Koevermans directeur moet worden weet dat niet maar neig naar nee , liever schone frisse mensen....
+1/-2

9 maanden geleden
Prima kandidaat. Beschaafde vent.
+3/-0

9 maanden geleden
Het wordt tijd voor nieuwe gezichten, fris, nog nul geschonden. Arnesen als TD sta ik ook wat terughoudend tegenover maar is in ieder geval niet gekoppeld aan netwerkjes en vriendjes en dergelijke binnen Feyenoord. We moeten echt af van al die rare constructies.
+2/-0

 
9 maanden geleden
1 van de grootste problemen van Feyenoord is de scouting. De mensen in dienst van de Feyenoord-scouting zijn simpelweg incapabel gebleken. Het andere probleem, naar mijn mening, is de manier waarop er met talenten wordt omgegaan. De jeugedelftallen behoren bij de besten van het land. Maar zodra ze in het eerste komen of dreigen te komen, blijkt heel veel mis te gaan, en blijken de talenten "opeens niet meer" de grote talenten te zijn. Kortom, iemand moet de club vanaf de jeugd gaan reorganiseren.
+1/-0

9 maanden geleden
Bij elke kandidaat zullen er supporters zijn die tegen zijn.

koevermans komt in ieder geval uit de top sport, balletje was alleen wat kleiner, en kent de club.

Het technische deel zal vorm gegeven moeten gaan worden door Arnesen, als algemeen directeur zal Koevermans vooral het overzicht moeten houden en diverse partijen aansturen.
Proberen maar zou ik zeggen.
+3/-1

9 maanden geleden
De een zegt koevermans de ander weet zeker van niet.
Oftewel ze weten het niet en gooien wat ballonnen de lucht in .
We gaan het wel zien
+1/-1

9 maanden geleden
Heeft Koevermans de commerciële activiteiten van Feyenoord op een hoger niveau gebracht? Heeft hij grote shirtsponsors aangetrokken? Lees nooit iets over de inkomsten van Feyenoord uit merchandise. Bij 020 21 miljoen en bij Feyenoord?
Hij is een commerciële man, geen manager van een topclub.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Een club die succes heeft verkoopt beter dan een club die dat minder heeft, Ajax timmert sportief en dan dus ook commercieel beter aan de weg.
Koevermans is wellicht niet de beste commercieel directeur geweest en zal dat ook als algemeen directeur niet direct zijn, je moet mensen wel een kans geven.
Bovendien noem maar namen die het op voorhand beter kunnen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Klopt wel. Ik zou ook niet een twee drie een andere naam weten. Wat echt belangrijk is : een rijtje successen neerzetten. In de competitie zit dat er niet echt meer in, Europees zal 't moeilijk, in de Beker kan 't nog, maar wat nu moet gebeuren is werken een kwalitatief goede selectie voor het komende nieuwe seizoen ... dat moet nu al gebeuren, hebben we toch nog leergeld uit de huidige situatie èn voor de merchandising belangrijk, succes verkoopt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Eenhoorn tien keer beter dan Koevermans. Zorg dat de organisatie er weer staat, dan lukt het vast om Eenhoorn te halen.
+1/-0

9 maanden geleden
Lazer op met Koevermans, die heeft nog nooit iets betekend voor de club. Als commercieel directeur al een lichtgewicht die zeer matige deals sloot.
+2/-1


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.338 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek bestlander botteghin burger cdm clasie diepgang edirin eenhoorn eredivisie feyenoordopnummer geheid hanegem indrisse janssen jong karsdorp kelly kongolo narsingh rcv rechter renderen rijpen senesi socrates sub vlaar