Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen definitief nieuwe technisch directeur van Feyenoord'

11 november 2019 01:07 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Frank Arnesen definitief nieuwe technisch directeur van Feyenoord"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Frank Arnesen definifief de nieuwe technisch directeur zal worden van Feyenoord. Afgelopen weekend sloot de Deen een akkoord met de club. Vanaf komende winterstop zal Arnesen aan de slag gaan in Rotterdam.

Voor Dick Advocaat zal het een hernieuwde samenwerking worden met de technisch directeur. Eerder werkte hij al drieenhalf jaar samen met Arnesen bij PSV.


Tags

arnesen advocaat definifief drieenhalf hernieuwde telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Prima keuze. Welkom.
+2/-0

9 maanden geleden
Mooi dan kan Frank al met een gerust hart de selectie doorlichten en gaan kijken wie en wat de scouting nou daadwerkelijk doet
+1/-0

8 maanden geleden
Lijkt me een goede keuze, is een man met ervaring op deze positie en met een netwerk wat zeker nog van pas zou kunnen komen.
+1/-0

8 maanden geleden
Het eerste stapje is gezet.
Nu gaan kijken of er Frank mensen naar binnen weet
te halen om Feyenoord weer te laten swingen.
Iedereen heeft gisteren in studio sport kunnen zien,
hoe die ander. (020) dat we doet.
Succes Frank.
+1/-0

8 maanden geleden
Nu maar hopen dat we weer de goeie kant op gaan,Frank heel veel succes.
+1/-0

8 maanden geleden
Het valt en staat allemaal met het mandaat en de opdrachten die Arnesen gaat krijgen. Wat voor 'soort' Technisch Directeur hij is zegt mij niet zoveel, het hangt allemaal af van welke koers men wil dat Arnesen gaat varen en welke mogelijkheden hij daartoe tot zijn beschikking krijgt.

Feyenoord MOET weer de nummer 1 jeugdopleiding van Nederland worden, Varkenoord is op dit moment uit de top 3 weggezakt denk ik. Jong Feyenoord MOET toetreden tot de voetbalpyramide, lieveren vandaag dan morgen; de kloof tussen O19 en het eerste elftal groeit iedere dag. De scouting van Feyenoord MOET gemoderniseerd worden. Wetenschap en technologie MOETEN een grotere rol krijgen binnen de organisatie.

In mijn ogen MOET Feyenoord voor komend seizoen Robert Eenhoorn aanstellen als Algemeen Directeur, en hem samen met Arnesen laten optrekken om bovenstaande te verwezenlijken.

En dan MOET Arnesen daarnaast nog de gehele spelersgroep doorlichten, afscheid nemen van spelers die al te lang bij de club zitten en te weinig bijdragen. Vervangers aantrekken waar nodig, als deze vanuit de jeugd niet doorkomen. En spelers vastleggen waarmee de club kan bouwen aan een gezondere toekomst.


Ik wens Arnesen veel succes, er is genoeg te doen!
+2/-0

8 maanden geleden
Als je het hebt over spelers die te weinig bijdragen, dan gelijk afscheid nemen van Steven Berghuis. Wat is de toegevoegde waarde van een TD? Laat de club alle energie steken in het vinden van een goede trainer.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Dus jij wil afscheid nemen van onze beste speler? Ben je wel een Feyenoorder? Berghuis is de enige speler waar je momenteel voor naar het stadion gaat.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Zeker ben ik een Feyenoorder, maar snap al die mensen niet die roepen dat Berghuis de beste speler is. Gemiddeld genomen heeft hij 6 momenten per wedstrijd. Daarvan mislukken er 3. Blijven drie momenten over die misschien iets aardigs opleveren. Dat is niet veel. Young Boys van een week geleden. Larsson viel in en liet in 20 minuten meer zien, dan Berghuis de hele wedstrijd.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen beek berghuis bestlander botteghin cariere diemers edirin feyenoordopnummer fosu gescout hanegem johnston jong karsdorp linssen mensah narsingh nieuwkoop ontmantelen post ramesoe rcv regelt sabau scouten senesi troost