Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik ben blij voor Marcos, dat was een leuk moment'

10 november 2019 18:58

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan blij te zijn dat Feyenoord toch nog wist te winnen van RKC. "Gelukkig wel, maar het was wel een goede tweede helft. Daar ben ik blij mee", aldus Berghuis. "In de tweede helft stonden we veel hoger op het veld en speelden we eigenlijk alleen maar op hun helft. We brachten veel mensen op hun helft om kansen te creëren. Je ziet dit seizoen vaak dat de ruimtes lang worden en het vaak naar achteren gaat. Dan krijgt ook een ploeg als RKC kansen. Dat was in de tweede helft niet. Dat was goed."

Volgens de aanvoerder moet de ploeg hierop voortborduren. "Hier kunnen wel mee verder", zo gaf hij aan. "Het is ook mogelijk als je hogerop speelt je veel mensen brengt in de aanval. Dan kun je veel kansen creëren."

De aanvaller vond wel dat hij zelf ook had moeten scoren. "Ik had er minimaal twee moeten maken. Die kopbal op de paal, maar die laatste had ook moeten zitten", zei hij daarover. "Ik schrok er van, omdat ik dacht dat hij hem weg tikte. Hij raakte hem iets, waardoor hij opstuiterde en ik hem op mijn enkel raakte, maar die moet er wel in. Gelukkig scoorde Marcos. Ik ben blij voor hem. Dat was een leuk moment."




Tags

berghuis rkc fox hogerop opstuiterde tikte voortborduren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki