Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Ik moet gewoon veel meer brengen'

7 november 2019 23:52

Rick Karsdorp gaf in gesprek met RTL 7 aan te balen van zijn eigen spel. "Iedereen weet wat ik kan en wat ik kan brengen. Alleen ik breng het niet. Daar baal ik ook heel erg van", aldus Karsdorp. "In de eerste helft leid ik heel veel balverlies. Dat heeft natuurlijk ook met mezelf te maken, maar als je heel weinig afspeelmogelijkheden hebt, wordt het heel lastig. Maar ik moet gewoon veel meer brengen. Het komt er alleen niet uit. Of dat met mijn lies te maken heeft, weet ik niet. Maar het moet gewoon anders."

De rechtsback vindt zelf ook dat het veel beter moet. "Iedereen kent mijn verhaal. Ik heb twee jaar heel weinig gespeeld. Ik ging hier met een heel goed gevoel weg. Had hier twee of drie topseizoenen gehad, maar heb daarna vervelende blessures gehad", zo gaf hij aan. "Je wil daarna de draad weer oppakken bij Feyenoord, maar persoonlijk komt het er bij mij nog niet uit. Waar het precies aan ligt... Daar heb ik nu niet zo een antwoord op. Maar iedereen weet dat het wel beter moet."

Het gelijke spel vond Karsdorp terecht, maar er had wel meer ingezeten. "Luis had de bal na een paar minuten al voor het inschieten en daarna kregen we natuurlijk die penalty. Zij hebben ook hun kansen gehad. Het was een wedstrijd die op en neer ging. Vooral op het laatst", zei hij daarover. "We hadden vandaag kunnen winnen. Als we nu van Rangers-thuis winnen, wordt het een spannende finale op bezoek bij Porto."


Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp afspeelmogelijkheden balverlies breng ingezeten inschieten leid lies porto rangers topseizoenen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen ayoub bazoer beek berghuis bijlow blaak bodegom botteghin emnes fer feyenoordopnummer hanegem haps honda jarig jong jorgensen jorien karsdorp kokcu kokorin larsson narsingh riedewald senesi sinisterra toornstra vermeer