Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We riepen het een beetje over onszelf af'

7 november 2019 23:25

Steven Berghuis gaf in gesprek met RTL 7 aan te balen van het gelijke spel tegen Young Boys. "Als je op het laatst de kansen tegen krijgt en Young Boys elke keer gevaarlijk is vanuit de counter omdat wij niet goed staan, ben je blij met een punt", aldus Berghuis. "Maar zo ga je de wedstrijd niet spelen. We hadden drie punten moeten halen."

Er zat qua niveau een groot verschil in beide helften. "In de eerste helft hebben we een paar goede mogelijkheden gehad om doelpunten te maken. In de tweede helft waren we slordig en kwamen we bijna niet meer van de eigen helft af. Dan roep je het een beetje over jezelf af", zo gaf hij aan.


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis counter helften

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe