Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik heb geen hekel aan kunstgras'

3 november 2019 17:26

In gesprek met Fox Sports wilde Nicolai Jørgensen een verhaal de wereld uit helpen. "Ik heb geen hekel aan kunstgras. Ik was er in het verleden alleen niet aan gewend, maar nu is het oké", aldus Jørgensen. "Vandaag heb ik gescoord en heb ik een assist gegeven. Ik tel hem tenminste als een assist."

De Deen weet niet of de 2-0 van Steven Berghuis afgekeurd had moeten worden omdat hij hands zou hebben gemaakt. "Ik maakte een snelle beweging met mijn lichaam. Als ik hem al met mijn arm raakte, was deze langs mijn lichaam", zo gaf hij aan. "Het was gewoon een reactie. Misschien was het mijn arm, maar de VAR heeft er naar gekeken en heeft besloten dat het geen hands was. Dus het zal wel goed zijn."

Jørgensen was blij en trots op het team. "Het was een moeilijke periode. Met een nieuwe trainer en nieuwe technische staf hebben we het vandaag goed gedaan", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

hands berghuis fox var

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane advocaat arnesen arrow been berghuis cocu dickie fer fraser hanegem hans hehahondelul herik jol jorien koeman koevermans kristensen kuip link martin moreira oprotten pik renovatieplan rgen socrates staande ven