Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Arie van der Heijden: 'Ik wachtte rustig tot ik weer een kans ging krijgen'

3 november 2019 17:09

Jan-Arie van der Heijden is blij dat hij weer voor Feyenoord in actie kwam. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het was niet altijd even leuk. Iedere speler wil altijd spelen. Dat was niet aan de orde", aldus Van der Heijden. "Ik heb niet veel anders gedaan. Alleen de weekenden zagen er natuurlijk anders uit. Ik ben voor mezelf blijven trainen en heb natuurlijk altijd met de selectie meegetraind. Dat ging heel goed, dus ik wachtte rustig tot ik weer een kans ging krijgen. Dat heb ik nu gekregen."

De verdediger wilde niet al te veel terugkijken op afgelopen periode. "Iedereen weet hoe het seizoen is begonnen", zo gaf hij aan. "Daarin zijn een aantal dingen gebeurd, maar ik neem de vorige trainer daarin niets kwalijk. Ik had eigenlijk een goede band met hem. Het is bijzonder hoe het is gegaan, maar uiteindelijk sta ik hier. Dus ik ben blij."

Onder Dick Advocaat mocht Van der Heijden direct weer spelen. "Hij deelde de hesjes uit en ik zat bij de jongens die gingen spelen. Dus toen dacht ik dat ik geen vrij weekend meer had", zei hij daar lachend over. "Trainen is leuk, maar uiteindelijk ga je de wedstrijden missen. Daar doe je het uiteindelijk voor."


Discussieer mee op de forums


Tags

heijden wachtte advocaat fox hesjes meegetraind weekenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony benig berghuis bestlander brandon chobyong corona dribbel fer feyenoordtransfermarkt filip gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip kwang lucht lulring mexico paspoort ramesoe